LOVE IT: Essie Lady Like & Angora Cardi

LOVE IT: Essie Lady Like & Angora Cardi

De laatste tijd lak ik mijn nagels een stuk minder vaak dan voorheen. Een jaar geleden deed ik twee dagen met een kleur en nu laat ik het toch ruim een week zitten. Het ziet er dan nog steeds mooi uit maar dan vind ik het tijd voor wat anders. Afgelopen week bestelde ik twee nieuwe nagellakjes van Essie bij Bol.com en nu zijn ze binnen!

Het was alweer even een tijd geleden toen ik voor het laatst een nieuw nagellakje kocht. Voor diegene die mij al wat langer kennen is dat best vreemd, toch? Afgelopen week vond ik het weer eens tijd. Twee nieuwe nagellakjes van Essie. In de winkel kon ik ze nooit vinden maar bij Bol.com gelukkig wel. Ze hebben daar trouwens heel veel Essie nagellakjes die je in de winkel niet meer zal aantreffen.

FullSizeRender 26 1440x668 - LOVE IT: Essie Lady Like & Angora Cardi

De potjes van Essie zijn al zolang ik mij kan herinneren vierkant waardoor je ze goed kan vasthouden. Ook heel handig als de dop iets te strak is aangedraaid ;-)! De meeste potjes zijn gevuld met max. 10 ml maar Essie doet dat net even anders. De potjes van Essie zijn gevuld met 13.5 ml aan kleur. Dat is wel minder dan OPI. Een nadeel van zo’n groot potje is wel dat de nagellak kan uitdrogen als je het niet zo vaak gebruikt.

IMG 2900 e1494962498765 1440x1920 - LOVE IT: Essie Lady Like & Angora Cardi

Hierboven zie je; Angora Cardi. Een mooie rood bruine kleur die goed dekt. Ik draag op de bovenstaande foto twee laagjes om de kleur zo mooi mogelijk te krijgen maar na één laagje zag het er ook al heel mooi uit, jeej! Dit is trouwens een foto van de vierde dag. Zit er nog perfect op maar ik vond het tijd voor een nieuw kleurtje…. Spot je de afdruk van mijn horloge?

IMG 2914 e1494962794988 1440x1920 - LOVE IT: Essie Lady Like & Angora Cardi

Tijd voor ‘Lady Like’ om precies te zijn. Hij doet mij erg denken aan ‘Tickle my France-y’ van OPI of ‘Dulce Lece’ maar dan net even iets anders. Ook hier heb ik twee laagjes gebruikt en dat had dit kleurtje ook wel nodig. Één laagje kan ook wel maar dan is hij wel heel erg licht. De ring is trouwens van Zinzi!

Draag jij vaak nagellak? En heb je een favoriete kleur?

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge