Deze plugins gebruik ik graag voor mijn website

Deze plugins gebruik ik graag voor mijn website

Ik was van de week mijn plugins aan het updaten en toen bedacht ik me dat dat best een leuk idee was voor een artikel. Ik kan het mij namelijk voorstellen dat beginnende bloggers dat interessant vinden om te weten en voor de bloggers die al wat langer mee gaan is het natuurlijk ook leuk. Wie weet ontdek je nog iets!

Oké, gaan we! Op alfabetische volgorde.

Advanced Ads

Met deze plugin beheer ik mijn advertenties. Erg makkelijk te gebruiken! Zelf gebruik ik ook Google Adsense en je kunt de code (van je banner) heel makkelijk koppelen aan de plugin.

WordPress plugins

CommentLuv

Deze plugin zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen hun blog kunnen toevoegen aan een reactie. Snap je? En het zorgt er ook voor dat je geen vervelende spam reacties krijgt.

 

Easy Image Collage

Als ik artikelen plaats over mijn outfits is deze plugin favoriet. Hiermee zet ik de foto’s namelijk heel gemakkelijk naast elkaar. Zoals de naam het al aangeeft…. Erg easy om een collage te maken.

Google Analytics

Cijfersssss, love it. De plugin van Google Analytics houdt alle gegevens bij. Zo kun je zien hoeveel mensen jouw website hebben bezocht. En aangezien ik altijd alles in de gaten wil houden….. Mega fan!

Wordfence security

De naam zegt het eigenlijk al he? Deze plugin is dé beschermengel van je WordPress site.

WordPress editorial calendar

De naam zegt het eigenlijk ook al. Het is een kalender waar je al je artikelen ziet staan. Heel handig om mee te plannen!

Yoast SEO

Yoast SEO

Mijn allerbeste en grootste vriend. Yoast is een hele duidelijke plugin wat SEO betreft. Hij geeft namelijk aan waar je op moet letten. Je krijgt een hele lijst met punten en als je dat hebt voltooid wordt het bolletje groen. Dat wil zeggen dat je artikel er goed uit ziet.

 

Bloggen jullie? En zo ja, welke plugins gebruik je graag?

Liefs,

Kim-Elise

 

Foto: pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge