Levi’s en Vans #OUTFIT

Levi’s en Vans #OUTFIT

Oeps… ‘Iets’ later dan gepland. Ik wilde gisteren graag mijn ‘probeerselvlog’ publiceren maar het editten duurde een beetje lang.. Vandaag dus twee artikelen om het goed te maken. Nu eerst een outfitpost. Ik had mijn pain in the ass Vans weer aan. Het inlopen gaat steeds beter. Ik zit op dit moment wel met een kapotte hiel op de bank maar dat mag de pret niet drukken.

Levi's en Vans

Dat diepte-effect van de iPhone 7 Plus is echt lievelings hoor. Mijn zusje ook trouwens, want zij maakt bijna altijd mijn foto’s. Ik had dus een donkergrijs spijkerrokje aan met scheuren en gaten en mijn Levi’s shirt met roestvlekken op mijn rug. ‘Roestvlekken op je rug?’ hoor ik je denken. Ja, hij hing aan het droogrek en daar zat een scheur in. Dus roestvlekken op mijn rug. Klinkt wel erg dramatisch eigenlijk……… want de vlekken zie je eigenlijk niet meer met het blote oog..

Levi's en Vans

Ik ging ’s middags naar mijn opa en toen kwam er een mega schattig vrouwtje bij ons zitten en toen zei ze;’Ach je rokje is kapot’. Het is best een raar idee dat we hier geld aan uitgeven.. Een rokje met scheuren en gaten….

Levi's en Vans

Wat draag ik?

  • Een shirt van Levi’s
  • Rok van de H&M
  • Schoenen van Vans
  • Nagellak is van OPI – Big Apple Red

 

Krijgen jullie ook wel eens zulke opmerkingen over je outfit?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge