3 x mijn best gelezen artikelen van juli 2017

3 x mijn best gelezen artikelen van juli 2017

Het is augustus dus het is tijd voor een soort terugblik op de afgelopen maand. Er zijn veel artikelen online gekomen en ik laat je graag zien welke het best gelezen zijn. Misschien zit er nog iets tussen wat je nog niet had gelezen! Oh en nog iets. Ik ga vandaag weer een video opnemen….. Spannend!

3. Een brief aan mijn toekomstige zelf

FullSizeRender 39 1440x936 - 3 x mijn best gelezen artikelen van juli 2017

Een heel persoonlijk stuk maar erg mooi en bijzonder om te schrijven. Een brief aan de oudere ik. Ik ben benieuwd hoe ik reageer als ik dit over een aantal jaar terug ga lezen. Nieuwsgierig? Klik hier voor het artikel!

2. 10 x waarom je moet gaan hardlopen!

IMG 6225 1440x810 - 3 x mijn best gelezen artikelen van juli 2017

Hardlopen is fijn, maar niet iedereen denkt daar hetzelfde over. Het is zwaar, je hebt doorzettingsvermogen nodig, het schijnt slecht te zijn voor je knieën en je krijgt er een hangkont van, zeggen ze. Maar er zijn ook leuke dingen, écht! Benieuwd naar de leuke dingen? Klik dan hier om het artikel te lezen!

1. ‘Huh? Woont jouw vriend in het buitenland? Hoe doe je dat dan?

IMG 6598 1440x810 - 3 x mijn best gelezen artikelen van juli 2017

Echt met meer dan duizend lezers op nummer 1 hoor. Ik heb nog nooit zoveel bezoekers op mijn website gehad dus dat vond ik errrrg leuk! Hallo statistieken! Ook kreeg ik een aantal leuke reacties van meiden die in een soortgelijke situatie zaten. Heb je het artikel gemist? Shame on you. Klik dan hier om hem nog even te lezen!

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Kim-Elise

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge