3 x Mijn best gelezen artikelen van juni 2017

3 x Mijn best gelezen artikelen van juni 2017

Vandaag is het tijd voor een lijstje. Ik vind het zelf altijd leuk om lijstjes te maken, maar ook om te lezen. Je herkent altijd zoveel. Nou goed, vandaag zul je niet zoveel herkennen. Ik deel nu namelijk mijn top 3 van mijn best gelezen artikelen van juni. Toedels!

Foto: Pixabay

Oké, zullen we bij drie beginnen?

3. Waarom ben ik eigenlijk gaan bloggen? En hoe pak je dit aan?

Bloggen

Zelf was ik twee jaar een grote fan van dit soort artikelen. Ik wilde een blog beginnen maar hoe? Hoe pak je dat nou aan en waar moet je mee beginnen? Ik vind het nog steeds leuk om zulke artikelen te lezen omdat je altijd weer iets nieuws ontdekt. Zal ik een keer een lijstje maken met alle plugins die ik gebruik? Klik hier als je het artikel nog een keer wilt lezen.

2. Streepjes en streepjes

Streepjes

Ik merkte dat ik niet de enige was die gek is op streepjes. En outfit posts doen het gek genoeg altijd goed. Ik ben aan het sparen voor een goede camera dus ik hoop jullie binnenkort mooiere outfitfoto’s voor te kunnen schotelen. Misschien wel in video vorm? Doodeng, nu al. Klik hier als je het artikel nog een keer wilt lezen of als je wilt weten waar alles vandaan komt natuurlijk.

1. UPDATE: Hoe gaat het nu met mijn ‘kromme’ rug?

Scoliose

Echt met stipt op nummer 1. Persoonlijke artikelen vind ik ook wel erg leuk om te schrijven. En dat vinden jullie weer leuk om te lezen. Logisch ook. Zo leer je iemand weer even beter kennen en dat is leuk. Wil je het artikel nog een keer lezen? Of heb je hem gemist? Klik dan hier!

 

Ben jij ook zo gek op lijstjes?

 

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge