4 x super leuke hardloopevenementen!

4 x super leuke hardloopevenementen!

Vandaag wil ik het met jullie even hebben over leuke hardloopevenementen die eraan komen. Denk hierbij de Dam tot damloop of een hele gave marathon!

Bubbel run 

De Bubbel run kent iedereen waarschijnlijk wel. Bergen schuim en lekker er doorheen racen. Dat is de Bubbel run en sinds dit jaar hebben we in Nederland ook een échte Bubbel run. Op zondag 11 juni is de eerste in Amersfoort. Je kan kiezen uit twee afstanden; 2,5 km en de 5 km. Op zaterdag 1 juli is de Bubbel run in Den Haag en ook hier kun je kiezen uit de bovenstaande afstanden. En voor de papa’s en mama’s onder ons…… Kinderen mogen ook mee rennen! Wat een feest! Als je nieuwsgierig bent kun je hier kijken voor meer informatie!

racing track 1828307 1280 - 4 x super leuke hardloopevenementen!

Dam tot Damloop en Damloop by night

Ik woon dichtbij Amsterdam dus dan is de Dam tot Damloop erg populair. De 10 EM is helaas al uitverkocht maar de 5 EM niet. Dat is de Dam tot Dam by night en zoals de naam het al zegt…… Dat is ’s avonds. Zaandam is dan leuk versierd met allemaal lichtjes en met muziek. Op dit moment loop ik ruim 5 km dus de 8 km moet zeker lukken in september. Als alles goed gaat natuurlijk. Als je je wil inschrijven voor de Damloop by night kan dat hier! Het kost €29,50.

Marathon van Amsterdam

Ah wat zou ik graag willen dat ik al ruim 42 km kan rennen. Maar helaas. Ook de halve marathon is toch nog écht veel te veel van het goede. Voor die groep hebben ze nu ook de 8 km in het leven geroepen. Stiekem wil ik mij hier ook voor inschrijven maar iets houd me tegen en ik weet niet wat! Het lijkt me heel erg leuk om door Amsterdam te rennen. Ik bedoel…. Je rent onder het Rijksmuseum door en je komt langs het Vondelpark én de finish is in het Olympisch Stadion. Hoe awesome is dat! Oke ik ga me inschrijven! Jij ook? Je voelt hem aan aankomen denk ik… Je kunt je hier inschrijven en misschien tot dan!

marathon 1293529 1280 - 4 x super leuke hardloopevenementen!

Marathon van New York City

Voor de mensen die écht fanatiek zijn én gespaard hebben is de marathon van New York een mega goede optie. TUI heeft zelfs een heel pakket voor je klaarstaan. Kijk hier maar. Dan ga je met een hele groep naar New York en als je daar aankomt zijn er al verschillende dingen voor je geregeld. Deze marathon staat echt heel hoog op mijn lijstje. Het lijkt me zo gaaf om die sfeer een keer mee te maken en ehhh het is New York hè!

 

Gaan jullie je ook inschrijven?

 

Liefs,

Kim-Elise

 

Bron foto 1: klik
Bron foto 2: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge