Diploma uitreiking en een nieuwe camera – Weekboek #43

Diploma uitreiking en een nieuwe camera – Weekboek #43

De afgelopen week was heel erg leuk, omdat mijn vriend naar Nederland kwam, maar ook verdrietig. Hij ging weer weg en we kregen te horen dat Nouri waarschijnlijk nooit meer de oude wordt. Al blijf ik erbij dat er nog een wonder kan gebeuren. 

Zara blouse en hardlopen

Maandag was het tijd voor onder andere outfitfoto’s. Ik heb deze ZARA blouse vorige week binnen gekregen dus hij moest aan en op de foto. Het artikel staat inmiddels online. Een pain in the ass blouse is het maar erg leuk, hahaha. Klik hier voor het artikel!

‘S avonds wilde ik gaan hardlopen en dat deed ik dus uiteindelijk. Ik heb mijn zusje van de bank getrokken en op de fiets gezet en  daar gingen we. Mijn zusje gewapend met muziek en drinken en hup. De 6,5 km waren weer in de pocket!

Babe, you got this en Nouri

Dinsdag schreef ik mijn eerste echte ‘boek review’. Ik ben echt gek op dit soort boeken over ondernemen dus je begrijpt wel dat ik fan ben. Ik moest wel weer even wennen want het afgelopen jaar heb ik alleen maar mijn studieboeken gelezen. Ook heel goed natuurlijk maar dat is toch net even wat anders hè.

‘S avonds kwam mijn vriend, YAY! Ik had hem twee maanden niet gezien dus ik was erg blij dat hij weer even in Nederland was. We gingen even naar de Arena omdat we op het pleintje wat wilde drinken…. Niet dus want ze gingen dicht. Dan hoor ik je denken; ‘Kijk dan even op de website’. Gedaan! Daar stond dat ze om 00:00 gingen sluiten en wij waren er om 22:30. Stom. Wat wel mooi was, was de bovenstaande foto. Ik vind het heel mooi hoe iedereen Nouri steunt. Heel bijzonder. Ook heel logisch maar toch.

Diploma uitreiking

Woensdag wilde we eigenlijk even naar de Bijenkorf in Amsterdam maar het regende mega. En ik had geen zin om te gaan zwemmen dús bleven we thuis. Ook wel weer handig want dan was het niet nodig om te haasten, want mijn zusje had ’s middags haar diploma uitreiking. Super trots!

Roze zara blazer

Donderdag vertrok mijn vriend weer naar Antalya en wij gingen hem uitzwaaien. Eerst nog even snel foto’s maken natuurlijk. We moesten namelijk nog even op mijn moeder wachten. Ik had het mega warm want het was helemaal geen ‘blazer weer’ maar goed. Hij is nieuw en ik ben eigenwijs. Dan krijg je dit.

Schiphol en cupcakes

Joehoe, we zijn op schiphol. We hebben nog even wat gedronken met z’n alle en toen wilde mijn zusje en ik cupcakes. Zoooo leuk en lekker!

Van der Valk Oostzaan

Mijn oma was ook mee naar Schiphol en zij stelde voor om ergens wat te eten. We eindigde toen bij het, voor ons nog nieuwe, Van der Valk restaurant in Oostzaan. Nou ja het is natuurlijk meer een hotel dan een restaurant. Dit waren de nagerechten van mijn zusje en van mij. Erg lekker!

Regen en cupcakes

Vrijdag was de lucht een beetje eehhhh donker. Het bleef ook niet droog, my goodness. Hier ging ik naar mijn Schroth behandeling en toen we terugreden dreven we bijna het dorp in. Wat. Een. Regen. DUS, mochten we een cupcake. Goed excuus hè?

Nouri en een Canon g7x

Zaterdag keek ik filmpjes terug van Nouri en AjaxTV. EN!!!!! Kwam mijn nieuwe camera binnen. Zoooooo leuk!! Het is de Canon G7x mark 2. Dus de komende tijd ga ik er lekker mee spelen en wie weet staat er dan over een tijdje wel een video op mijn site. Zo spannend.

Max Verstappen

Zondag lakte ik mijn nagels en keek ik naar de Formule 1. Heel blij dat Max weer eens een race heeft uitgereden en hoe knap is het van Ricciardo?!

 

Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge