Favoriete iPhone apps

Favoriete iPhone apps

Bron foto: Pixabay

Een hele tijd geleden heb ik een artikel geschreven over mijn favoriete apps en ik vond het tijd voor een update! Zo ben ik nu dus fan van “hardloop apps”. Oh please. 

Beginscherm

IMG 0310 576x1024 - Favoriete iPhone apps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zie je als ik mijn scherm van het slot haal. Dit zijn dan ook de apps die ik het meest gebruik, logisch ook. Als je goed kijkt zie je twee agenda’s. Dit komt omdat mijn standaard Apple kalender mijn afspraken niet altijd liet zien. Super onhandig dus. Ik heb toen de linker kalender app gekocht in de Apple Store en ik ben er echt heel erg blij mee! Heel duidelijk en makkelijk. De standaard kalender gebruik ik nu om de datum te kunnen zien… Hahaha.

Spotify

IMG 0306 576x1024 - Favoriete iPhone apps

Spotify is ook favoriet. Als ik in de trein zit heb ik altijd mijn oortjes in en ook tijdens het lopen vind ik het fijn. De liedjes die je hierboven ziet zijn op dit moment favoriet. ‘Zina’ is in het Arabisch en daar versta ik dus geen fluit van maar dat maakt het niet minder leuk haha.

Instagram

IMG 0304 576x1024 - Favoriete iPhone apps

En dan Instagram. Een app die vrijwel iedereen op zijn of haar telefoon heeft staan. Ik vind het leuk om BN’ers te volgen en natuurlijk de Kardashians. Fangirl hier. Maar ook andere normale mensen die mij inspireren.

YouTube

img 0308 - Favoriete iPhone apps
Ik ben mega fan van bloggers die ook vloggen. Denk aan; Annemerel, Anna Nooshin, Yara Michels en Annic van wonderen. Er zijn er nog veel meer hoor maar dan ben ik nog wel even bezig. Het lijkt mij doodeng om te vloggen dus ik vind het super knap. Én ik vind het leuk om hun leven te zien. Lijkt me erg leuk om een keer een dagje te ruilen. Met Josh Veldhuizen of zo. Van het kledingmerk Josh V ;)! Welke YouTubers volgen jullie?

Snapchat

img 0307 - Favoriete iPhone apps
Snapchat! Verkies ik ook nog steeds boven dat gedoe van Instagram én nu ook van WhatsApp. Ik vind dat zo flauw… Maar ja. Zolang Snapchat zijn hondenfilters maar houdt hè! Als je mij wilt volgen kun je de bovenstaande foto opslaan! Ik geloof dat je dan die code automatisch kan scannen… Vraag me niet hoe maar volgens mij kan het. Je kan op dit moment ook extra veel snaps verwachten van mijn hond. Sorry. 

Hardloop gedoe

img 0297 - Favoriete iPhone apps

Jaaaaa, daar ben ik weer met mijn hardloop praatjes. Dit zijn apps die je aanzet tijdens het lopen. Je kan dan zien hoe ver je hebt gelopen en hoe snel en dat soort dingen. Ik zie weinig verschil tussen Strava en de Nike app maar dat komt misschien nog wel als ik het beter kan. Wél weet ik dat Strava iets leuker is. Je hebt namelijk ‘segmenten’. Dat zijn punten op je route waar de snelste tijd wordt gemeten van alle mensen die daar langs zijn gekomen tijdens het lopen. Zij moeten dan natuurlijk wel hun Strava-app aan hebben staan. Ik weet niet of ik het helemaal goed heb uitgelegd hoor maar het lijkt er in ieder geval wel op. Welke apps gebruiken jullie tijdens het hardlopen?


Zo. Dat was dan even een update. Welke apps gebruiken jullie het meest? 

img 9776 - Favoriete iPhone apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge