Hardlopen op het strand en Ed Sheeran- Weekboek #42

Hardlopen op het strand en Ed Sheeran- Weekboek #42

De afgelopen week ben ik weer wezen hardlopen én heb ik in de rij gestaan voor een kaartje voor Ed Sheeran. Pffff, wat een stress zeg! Ik ben daar echt niet voor gemaakt.

vlogs kijken en #ootd

Maandag begon rustig met oude vlogs van Anna Nooshin. Eén van mijn favoriete YouTubers op dit moment. Benieuwd naar de andere favorieten? Ik heb er een blog over geschreven en die kun je hier teruglezen. Ook trok ik mijn pantergympjes aan. Ook deze kun je terugvinden op mijn blog, zoals hier.

Mama en mega veel regen

Mama ook even op de foto! En we waren echt net op tijd…….

Een nieuw boek en aan het werk

Dinsdag kreeg ik mijn nieuwe boek binnen. Ik ben erg benieuwd! Als ik hem uit heb komt er een soort review online denk ik.

Brug en familie

Woensdag moest ik naar de Schroth en toen ik bijna thuis was moest ik natuurlijk weer wachten op de brug. Altijd feest in de zomer. Achja, zijn ergere dingen in de wereld. Ik moest daarna wel een beetje opschieten omdat we met mijn oma weg moesten. Na haar afspraak dronken we nog even wat en keek ik oude foto’s.

 

Mooie bloemen en hardlopen

Mijn oma is dol op bloemen en deze groeit in haar voortuin.. Zo mooi! Toen we thuiskwamen besloot ik dat ik na het eten wilde gaan hardlopen. Deze foto is overduidelijk van vóór het lopen haha.

Zonnebrand en Jack Sparrow

Donderdag! Alvast zonnebrand ingeslagen. Mijn zusje is erg creatief en fan van Jack Sparrow. Ze heeft hem dus nageschilderd… Echt bizar.

Hardlopen op het strand

Vrijdag ging ik hardlopen op het strand met mijn vader en met Zen. Ik vond het echt mega zwaar en moest af en toe een stukje lopen. Toen ik terugkwam zat deze vriend op de tuintafel.

Nieuwe oorbellen en het Foodfestival

‘S middags deed ik mijn nieuwe oorbellen in. Ik heb ze bij The Spice Of Life besteld. Na het eten gingen we even naar het Foodfestival. ZOVEEL MENSEN. Ik houd daar niet zo van hahaha.

Ed Sheeran

Zaterdag was de dag. 10 uur ging mijn wekker voor de zekerheid maar ik was natuurlijk al eerder wakker. Om 11:00 startte de kaartverkoop en wat. een. stress. Om 11:25 was ik er eindelijk doorheen en YAY! HET IS GELUKT! Volgend jaar ga ik samen met mijn zusje naar Ed Sheeran, jeeeeeeeeeeeeeeej.

Heerlijke bank uittesten

Ik moet een nieuw matras maar deze bank is ook wel eeeeerg lekker…. Zoooo zacht.

Matras en website

Bij BeterBed stond een matras van Mline. Dat matras wordt helemaal speciaal voor jou gemaakt. Perfect dus, maar heel erg duur. Eerst maar even sparen dus. Hierna wilde ik even bij de MediaMarkt kijken en ik kon het niet laten haha.

IMG 5703 800x450 - Hardlopen op het strand en Ed Sheeran- Weekboek #42

Tijd voor snackjes! De garnalen waren echt heerlijk. Toen alles op was gingen we weer naar huis. Hier reden we langs de Zuidas. Hier wil ik best mijn kantoor hoor.

‘S avonds aten we bij mijn vader en schrok ik enorm toen ik het nieuws van Nouri hoorde. Vreselijk. Ik ben blij dat het nu iets beter gaat.

Achtertuin en nagels lakken

Zondag was het tijd voor Max Verstappen. Gewoon KUT dus. Wel blij dat zijn teamgenoot op het podium stond. Ik ben tijdens de race dus maar mijn nagels gaan lakken. Moet wat hè.

Hoe zag jouw week eruit?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge