Hoe gaat het nu met hardlopen?

Hoe gaat het nu met hardlopen?

Hoi!

Weer even een update van mijn kant. Een paar weken geleden vertelde ik jullie al dat ik ging starten met de Yakult Start to Run. Een hardloopcursus van 7 weken en ná die 7 weken een ‘eindexamen’ van  3 kilometer. Benieuwd hoe ik dat vond en hoe het nu gaat? Eigenlijk verklapt de foto het al hè?

Op zaterdag 11 maart begon ik samen met mijn zusje aan de cursus “Start to Run”. Nooit gedacht dat ik na precies 7 weken 3 kilometer kon lopen. Of beter gezegd; 22 minuten aaneengesloten kon rennen. 22 minuten!!!

IMG 2005 576x1024 - Hoe gaat het nu met hardlopen?

In het begin vond ik 2 minuten al pittig. Nu zitten we alweer in mei en heb ik afgelopen week 5,3 kilometer gelopen. En dat vond ik toch wel bizar. Bij veel evenementen kun je namelijk ook kiezen voor de 5K run. Die kan ik nu dus gewoon lopen! Ik ben nog niet zo snel maar dat is ook niet zo heel gek eigenlijk. Dus dat komt vanzelf wel.

IMG 2072 1024x680 - Hoe gaat het nu met hardlopen?

In september staat de eerste ‘run’ gepland. De Damloop by night. 8 kilometer. En dat gaat mij lukken! Er zijn nog startbewijzen te koop. Stiekem ben ik ook al aan het kijken voor de volgende. De 8k in Amsterdam in oktober. Dan loop je door de stad en dat lijkt me écht heel gaaf. Als ik ooit 42 kilometer kan lopen dan staat de marathon van Amsterdam erg hoog op mijn lijstje. Ook voor die run zijn er nog startbewijzen trouwens. Wat zal ik doen? Inschrijven?

Hebben jullie wel eens meegedaan aan een evenement?

 

img 9776 300x300 - Hoe gaat het nu met hardlopen?

2 Reacties

 1. 5 mei 2017 / 13:16

  Gaaf dat het je is gelukt! Super knap! Op naar de 8 km 💪🏻

  • Kim-Elise Pattinasarany
   5 mei 2017 / 13:25

   Dank je! Wat lief!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge