LUSH Let The Good Times Roll #review

LUSH Let The Good Times Roll #review

LUSH..Ik ben een mega fan en probeer dan ook graag nieuwe dingen voor jullie uit. Vandaag een review van een gezichts- én lichaamsreiniger. Hij is heerlijk!

Vorige week was ik met mijn moeder in Amsterdam en toen zag ik dat de LUSH winkel weg was. Toen ik iets beter keek zag ik dat ze verhuisd waren. En niet zomaar…. Nee. Ze hebben nu een mega winkel van een paar verdiepingen!! De winkel doet me erg denken aan de winkel in Londen. Echt fantastisch dus.

Ik was in eerste instantie helemaal niet van plan om iets te gaan kopen maar van al die leuke potjes werd ik toch een beetje hebberig. Dus besloot ik opzoek te gaan naar iets wat ik eigenlijk moet gaan gebruiken en dat is een goede reiniger. Ik gebruik namelijk alleen een micellair watertje. Niet dat daar iets mis mee is maar mijn huid wordt daar een beetje trekkerig van en dat vind ik niet zo fijn. Ik gebruik ook geen scrubs voor mijn gezicht. Waarom niet? Omdat ik het altijd vergeet te kopen. Ik vind scrubben namelijk wel erg fijn om zo nu en dan even te doen.

Nu stond ik midden in LUSH city dus kon ik het natuurlijk niet maken om geen scrub te kopen. Ik snuffelde aan een paar potjes en toen was de keuze eigenlijk heel erg snel gemaakt want Oh my…. Wat ruikt deze reiniger, voor gezicht én lichaam, HEERLIJK!! Hij ruikt naar popcorn en koekjesdeeg. Zoet dus en dat vind ik echt yummy. Als je daar niet van houdt kun je deze review net zo goed wegklikken want de geur is erg overheersend…. Ik rook het de volgende dag nog. YUM!

Lush Let the good times roll

Dat de reiniger naar popcorn ruikt werd ook duidelijk toen ik de ingrediënten ging bekijken. Er zit een berg maïsmeel in. De maïsmeel zorgt ook voor een ligt exfoliërend effect dus je wangetjes voelen na gebruik aan als baby billetjes. Naast de meel zit er ook maïsolie in verwerkt en polenta. Van dat laatste had ik nog nooit gehoord maar ook dat is eigenlijk gemaakt van maïs. Het is maïsmeel wat gekookt is en het zit vol met vitaminen en mineralen. Klinkt goed, toch?

Lush Let the good times roll

Zo ziet de reiniger er uit. Het heeft een beetje dezelfde structuur als klei en dat vind ik fijn. Het is de bedoeling dat je een beetje in je hand doet en dan mengt met water. Het wordt dan een soort pasta en dit masseer je zachtjes in op je huid. Hierna spoel je het af met lauwwarm water en je bent klaar! Ik gebruik dan nog een voedende crème omdat mijn huidje best aan de droge kant is. Mijn huid voelt overigens niet droog aan na het gebruiken van de gezichtsreiniger en dat vind ik een mega pluspunt.

Nog even iets leuks… Ik zag op YouTube een filmpje van de Amerikaanse Lush. Hier laten ze zien hoe Let The Good Times Roll gemaakt wordt.

Bron video: Lush Cosmetics North America

 

Hebben jullie wel eens iets gebruikt van LUSH? En zijn jullie ook fan?

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge