‘Mens, waar was je de afgelopen tijd?’

‘Mens, waar was je de afgelopen tijd?’

Nou, gewoon hier hoor. Ik was druk met andere leuke en minder leuk dingen. Wat ik daarmee bedoel lees je hieronder :)!

Vorige maand kwam er een artikel online waarin ik jullie vertelde dat ik even moest nadenken over het bloggen. Ik wilde niet stoppen, maar ik wist ook niet zo goed wat ik wél wilde. Dat weet ik nog steeds niet zo heel erg goed. Maar…. Ik denk dat daar binnenkort wel verandering in gaat komen omdat ik heel leuk nieuws heb!

Eerst maar het minder leuke nieuws. En daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn. Mijn vriend en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan. Ik wil hier verder niks over kwijt want dat vind ik gewoon niet nodig maar ik wilde dit wel even met jullie delen omdat ik vaak over de relatie schreef. Oké door naar het leuke nieuws!

photo 1501459277917 04a80f948092 1440x954 - 'Mens, waar was je de afgelopen tijd?'

Vanaf maandag 13 november ga ik namelijk 10 weken stage lopen. Dat klinkt nog niet zo spannend natuurlijk. Ik mag als social media stagiaire aan de slag gaan voor de Grazia, Beau Monde en Marie Claire. Eh! Lezen jullie dat goed? SOCIAL MEDIA STAGIAIRE! En dat voor zulke tijdschriften… Je snapt dat ik op een roze wolk zit toch? Dit is ook wel een beetje mijn droombaan. Bezig zijn met social media vind ik zó leuk en alles wat met beauty en fashion te maken heeft is ook écht mega leuk. Ik kan dan ook niet wachten tot maandag, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al door haha.

Verder heb ik natuurlijk nog wel nagedacht over het bloggen en het begint toch weer te kriebelen. Het schrijven begin ik weer leuk te vinden en dat is een goed teken. Ook merk ik dat ik video erg leuk vind. Ik heb de afgelopen weken een paar keer ‘gevlogd’ dus dat komt vast een keer online. Ik twijfel wel nog een beetje omdat het mega rommelig is haha. Ik denk dat ik komend weekend of morgen (lees: vrijdag) een normale video ga opnemen. Nog even bedenken over wat ik ga filmen. Misschien is een tag wel weer eens leuk.

 

Oké, tot zover mijn update! Ik moet dus opschieten want over een half uur moeten we naar de tandarts en ik moet me nog omkleden.

 

Tot snel!

Liefs,

Kim-Elise

 

Afbeelding: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge