Mijn bucketlist deel II💕

Mijn bucketlist deel II💕

Hoi iedereen!

Vorige week heb ik je laten zien wat ik op mijn bucketlist heb staan. 5 dingen die ik nog graag zou willen doen. Vandaag is het tijd voor deel 2! Jippie. Kijk je mee?

Ik denk dat ik nog wel 10 delen kan maken van mijn bucketlist maar dat ga ik jullie maar niet aan doen hè. Oké. Komt ‘ie!

img_1932

6 De New York City marathon lopen
Zolang ik mij kan herinneren rent mijn vader. Gewoon vrij in de natuur, in de sportschool maar ook de Dam tot Dam-loop. Hey, dat laatste heb ik ook gedaan. Wel 3 hele kilometers toen ik een jaar of 8/9 was. Zelf probeer ik ook al jaren het hardloopvirus te krijgen maar het slaat mij iedere keer weer over. Jammer. Máár ik wil dus wel ooit die marathon lopen. Ha!

7 Met vrienden/vrienden/familie naar een mega speelpark
Denk hierbij aan een ‘Ballorig’. Trampolines, ballenbakken en noem maar op. No more words needed.

8 Naar Schiphol gaan en random een reis boeken.
Volgens mij heb je zo’n organisatie die zulke reizen boekt. Gevonden! Het lijkt me erg eng maar ook we weer heel stoer. Ik zou wel naar een zonnige bestemming willen denk ik…. Maar een plek waar het -20 is lijkt me ook wel erg gaaf… Twijfels.

 

9 Wonen in een ander landimg_1616
Ik zou heel heel heel heeeeeeeeeeeel erg graag in Barcelona willen wonen. Ik vind het daar zó mooi en fijn! Plus als ik dan veel te veel geld zou hebben doe ik er een seizoenskaart van FC Barcelona bij. Doe eens gek!

 

10 Eerste klas vliegen
Oh please. First Class vliegen met Emirates naar New York. Ik teken ervoor! Hier is ook geen verdere uitleg bij nodig denk ik.

Dit was het laatste deel van mijn bucketlist. Staat er iets tussen wat jij ook zou willen doen? Vertel het bij de comments :)!

img_0044

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge