Mijn favo apps❤️

Mijn favo apps❤️

Hi guys!

Zoals veel van jullie al konden zien heb ik een nieuwe telefoon! De iPhone 6S plus in de allermooiste kleur ever, rosé goud. Het leek mij daarom leuk om mijn favo apps met jullie te delen. Enjoy!

img 0519 576x1024 - Mijn favo apps❤️

Dit zijn de apps die ik erg veel gebruik. WhatsApp staat natuurlijk op nummer 1 haha. Ook ben ik erg fan van de standaard agenda app. Daar staat echt alles in dus zonder die app ben ik nergens. Met pagina’s houd ik mijn facebookpagina kimelise.com in de gaten. Ik post ook vaak berichten via de app! Ook Snapchat is een favo. Zelf ‘snap’ ik nog niet mega veel maar ik volg heel veel celebs. Ik ben fan van Kylie Jenner en de andere Kardashians haha.

img 0520 576x1024 - Mijn favo apps❤️

Dit is mijn tweede pagina. Zoals je ziet staat eigenlijk alles in mappen. Het eerste mapje staat vol met apps van winkels. De app van H&M is mega favoriet en ook de ZARA app is favoriet. Het tweede mapje spreekt voor zich denk ik haha. Zonder de NS app ben ik nergens denk ik. In de andere mappen staan de apps eigenlijk een beetje door elkaar. Behalve het computermapje. Hier staan apps die ik gebruik voor de site zoals de WordPress app en Analytics. Ook Wunderlist is favoriet.

Daarnaast zie je een mapje met allemaal apps om foto’s te bewerken. Mijn nummer 1 is Facetune. Hiermee kan je bijna alles, echt een aanrader! Je kan er vlekjes mee verwijderen, dingen gladstrijken én je kan zelfs je tanden witter maken haha! Met PhotoGrid maak ik collages voor op mijn site. Naast de foto map zie je de apps van Kylie Jenner en Kim Kardashian. Don’t blame me. Ik ben mega fan en kan niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint!

img 0581 576x1024 - Mijn favo apps❤️

Dit is de eerste pagina. Zoals je kunt zien zijn dit de standaard apps.. Geen idee wat er allemaal tussen staat. Kaarten gebruik ik trouwens wel! Ik heb ook Google Maps maar ik ga toch vaker naar de andere app… Handig als je verdwaald bent haha.

Welke apps zijn jullie favoriet? Laat achter bij de comments :)!

img 0044 2 1024x1024 - Mijn favo apps❤️

1 Reactie

  1. Ton
    27 april 2016 / 19:45

    Leuk Elise 👍🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge