Mijn weekboek #40

Mijn weekboek #40

Welkom bij weer een nieuwe weekboek! Nummer 40 alweer. Zijn er best een hoop eigenlijk! Dat houdt dus ook in dat ik bijna 40 weken blog😱. Dit klopt ook wel een beetje want op 15 oktober bestaat mijn domeinnaam precies 1 jaar. Feest!

Maandag

img_5809

Mega drama. Maandag had ik mijn eerste tentamen en de treinen reden dus niet! Nu is dat natuurlijk geen nieuws maar het is niet bevorderlijk voor de stress.

img_5811

Ik was alsnog op tijd gelukkig haha. Ruim zelfs. 2 dagen later konden we de antwoorden zien op internet en ik heb het tentamen niet goed gemaakt. Jammer maar helaas. Ik was wel even verdrietig maar dat lijkt me normaal. Nu ik dit schrijf heb ik meer zoiets van:’ Kan gebeuren. Dan halen we gewoon de herkansing, prima’.

img_5834

Mijn choker kwam binnen. Ik moet écht even wennen hoor haha. Vind het zo’n raar gevoel! Ik weet ook nog niet zo goed met wat ik het moet combineren…. Hebben jullie tips?

img_5819

Ik had ook patches besteld en die wil ik graag op een spijkerblouse strijken. Ze zijn van ModeMusthaves! De choker ook trouwens.

Dinsdag

img_5880

Ik háát de fietsenstalling in Wormerveer. Er staan altijd fietsen of scooters op de delen waar je niet mag parkeren… Zo kan de rest dus niet met de fiets van de trap (daar sta ik op). Ook blokkeren ze altijd het paaltje waar je je pasje in moet stoppen om eruit te komen. Zucht. Ik kan me daar écht aan irriteren…… Zonde van mijn energie. Die is al zo schaars op de vroege ochtend haha.

img_5857

Dag school! Ik heb nu een maand les en ik vind het nog steeds heel erg leuk!

img_5855

Even 1 van mijn favoriete blogjes lezen in de pauze. Ik vind Bijzonderkleinwonder.nl zo leuk om te volgen! We schelen maar 1,5 jaar geloof ik en haar leven is zó anders! Heb ik veel bewondering voor.

Woensdag

img_5887

Woensdag heb ik sinds eeuwen weer een lesje ‘marketing’. Heel grappig dat er toch nog dingen zijn die ik herken. Hier waren we bijvoorbeeld aan het oefenen met; micro, meso en macro. Eh ja..

Donderdag

img_5907

Goedemorgen donderdag. De afgelopen tijd ben ik opeens into dit soort foto’s. Geen idee waar dat nu weer vandaag komt hoor. Maar zeg nou eerlijk, het is toch mooi?!

img_5913

Of dit! Het uitzicht vanuit mijn school…. Prachtig toch? Ik denk dat ik elke maand of week? op een vaste dag zo’n foto ga maken… Dan kun je het verschil goed zien van de seizoenen. Leuk idee? Of echt stom?

img_5916

Minder leuk uitzicht maar ook fijn om weer naar huis te gaan. Ik ging naar mijn opa toe en verder heb ik niet zoveel gedaan eigenlijk.

Vrijdag

img_5947

Vrijdag kwam mijn horloge binnen! Was even een gedoe want ik kreeg allemaal gekke mailtjes binnen. Het pakketje zou kwijt zijn en de levering kon niet plaatsvinden en noem maar op. Maar hey, hij is er!! Ik zag hem bij Anna Nooshin op haar Instagram en je kon hem met haar code nu al bestellen. En zie daar het resultaat.

Zaterdag

img_5952

Zaterdag hebben we niks gedaan en ging ik ’s avonds met mijn vriend naar Breda. LUCHT!!!!!!!!!!1!!1111!!!!

Zondag

Zondag zat ik om 07:00 al voor de tv. Formule 1 begon. Omg.

img_5954

Aangezien ik nu helemaal gek ben op horloges (Ik heb nog nooit een horloge gehad, jep) ging ik opzoek naar andere soorten. Ik vind deze zo mooi! En zo duur…

img_5955

Hahahaha.. haha… Het lijkt me zo kud om zo’n kenteken te hebben.

Nou dat was het weer voor deze week. Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan? Nog 1 week en dan hebben we herfstvakantie, jeeeeej!

img_0044

 

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge