‘Stoppen met bloggen?’

‘Stoppen met bloggen?’

Die woorden spookten een tijdje door mijn hoofd. Vond ik het nog wel leuk genoeg? En was het makkelijk te combineren met alle andere dingen die ik wilde doen? Misschien had ik de lat iets te hoog gelegd voor mijzelf? Ook die vragen kwamen af en toe voorbij gevlogen.

Stoppen met bloggen ga ik niet doen. Maar iedere dag een artikel online zetten ook niet. Mijn blog is persoonlijk en ik wil dan ook artikelen online zetten waar ik trots op kan zijn. Je kan met een persoonlijke blog natuurlijk heel goed 7 keer in de week iets plaatsen, maar ik wil dat niet. Voor nu dan. Geef me een maand en ik verander het weer hoor hahaha.
Ik ga nu eerst even voor mijzelf kijken hoe vaak en wanneer er een artikel online komt. Ik zit zelf te denken aan drie artikelen in de week. Ook merk ik dat ik video erg leuk ben gaan vinden en daar wil ik ook wel meer mee gaan doen. Vloggen vind ik dood eng en ik ben ervan overtuigd dat mijn leven écht te saai is. Wat doe ik nou allemaal? Want vloggen op school lijkt me ook niet echt enig. Schaam me dood en ik weet niet eens waarom. Ja, omdat ik het heel ongemakkelijk vind. In de zomer heb ik dus wel een dag gevlogd… Zie hieronder het resultaat! Als je de video niet kunt zien, klik dan hier!

De komende week ga ik dus wél vloggen want……….. Ik heb meegedaan met een winactie van Annic en die heb ik gewonnen! Ik mag mijn benen laten ontharen door middel van een laser. Ik vind het zó spannend! Ik heb vorige week een intake gehad en mijn gorilla benen zijn erg geschikt voor de behandelingen dus I can’t wait. En dat komt omdat mijn huid licht is en mijn haren donker. Niet omdat ik écht gorilla benen heb. Dacht… Zeg het toch maar even.
Nou goed, ik houd jullie dus op de hoogte van mijn laser avonturen. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

Verder gaat het eigenlijk wel goed met mij. School is weer begonnen en daar ben ik stiekem wel erg blij mee. De lessen vind ik op dit moment nog een beetje saai (oeps), maar het wordt alleen maar leuker. Duimpje omhoog daarvoor. Ook heb ik in de tussentijd de Damloop by Night gelopen met mijn vader en dat was ook echt mega leuk. Wat een ervaring was dat zeg! Helaas heb ik er wel twee zere knieën aan overgehouden, maar daar wordt nu iets aan gedaan dus dat zal binnenkort ook weer helemaal goed zijn en dan gaan we gewoon weer verder met hobbelen.
Ook ben ik twee weken geleden naar een masterclass geweest van Annic van Wonderen. Een hele middag vol met super goede tips en tricks. Ik vind het echt zo bizar knap hoe zij dat allemaal doet. Daar heb ik zoveel bewondering voor en eigenlijk wil ik ook nog naar een andere masterclass van haar.. Oeps!

Oké tot zover deze update. Ik stop dus niet (sorry voor de titel) maar ik moet wel weer even kijken wat ik nu echt wil en hoe vaak ik wil gaan bloggen vloggen.

 

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge