#Top3 – leuke films

Hoi allemaal!

Aangezien het herfst is en buiten vaak niet lekker is, deel ik 3 films met jullie die ik de moeite waard vind. Ik houd van actie films maar ook zeker van films waarbij je helemaal in een deuk ligt. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

#1 Spy

We beginnen natuurlijk met een film waar Jason Statham in speelt. Spy is een film waarin je actie ziet maar vooral komedie. De actie die je dan ook ziet gaat vaak een beetje fout. Jude Law speelt hierin een agent en Melissa McCarthy is zijn assistent. Als Jude Law opeens foetsie is gaat Melissa op onderzoek uit samen met Jason. Zij liggen elkaar totaal niet want Jason is natuurlijk een stoere man en Melissa speelt een aparte huisvrouw.

 

#2 The Intern

Weer een komedie film. The Intern gaat over een oude man die op een vacature reageert. Het bedrijf van Anne Hathaway zoekt stagiaires op leeftijd. Anne is erg streng en heeft eigenlijk een beetje spijt van haar actie.. Nieuwsgierig? Hij draait nog!

 

#3 Fast and the furious

Paul Walker.. Jason Statham.. Vin Diesel… The Rock…. In de laatste film zie je ook Paul voor het laatst. Sommige scenes worden zelfs gespeeld door zijn broers omdat hij toen al overleden was. In dit deel speelt Jason ook eigenlijk de slechterik wat heel even wennen was tijdens de gevechten. Ben ik nou voor Jason of voor Vin? Ik zou zeggen…. Koop alle DVD’s en houd een filmavondje met je vriend.

 

Hebben jullie een favoriete film?

 

Liefs,

Kim-Elise

Bron foto’s: een klikje op de foto :)!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge