Worteltaart, De Bijenkorf en oma jarig – Weekboek #45

Worteltaart, De Bijenkorf en oma jarig – Weekboek #45

Goede morgen zonder zorgen! Althans dat hoop ik. De afgelopen week was leuk. Om te beginnen met de worteltaart. Taart is natuurlijk altijd leuk om te maken maar deze keer wilde ik het graag filmen. En zo gezegd zo gedaan! Ook ging ik met mijn moeder naar de Bijenkorf en was mijn oma jarig.

Weekboek 45

Maandag was het dus tijd voor worteltaart. En trok ik een nieuw topje aan van de H&M. Het hele proces heb ik gefilmd en staat op mijn YouTube-kanaal. Heb je de video al gezien? Anders kan dat hier onder! Of hier als de link het niet doet.

Amsterdam en de bijenkorf

Dinsdagochtend ging ik eindelijk weer een keer met mijn moeder naar de Bijenkorf. En bij de Bijenkorf hoort een taartje. Dat is bij ons eigenlijk een soort traditie. Als klein meisje kwam ik al bij de Bijenkorf en dan gingen we altijd bij het raam een taartje eten. Toen had je namelijk nog een zitplek bij het raam…. Nu zit je op de vijfde verdieping geloof ik. Best jammer maar de taartjes zijn nog steeds even lekker.

Nijntje

Ik ben een mega Nijntje gek en ik heb dan ook een stuk of 20 Nijntje knuffels. Je begrijpt dus wel wat er door mij heen ging toen ik deze tafel zag staan. Oh en daar op rechts….. Een echt Amsterdams Nijntje boek. Zo leuk.

Schiphol en Audi

Woensdag was mijn oma jarig en ze is dol op chocolade van Leonidas. Ik heb deze dag gevlogd maar het kwam er dus op neer dat we ruim drie kwartier stil hebben gestaan. Oh en we zagen deze Maja de Bij Audi. En dit is de vlog! Klik hier als je hem niet kunt zien.

IMG 6888 1440x810 - Worteltaart, De Bijenkorf en oma jarig - Weekboek #45

Donderdag maakte ik geen foto’s. Oeps. Behalve de foto op links. Die outfit kwam de volgende dag op mijn website. Hier namelijk. ‘S avonds leek het mij leuk om mijn zusje te verstoppen. Dus kreeg het arme kind een lading kussens boven op haar.

Werken en een vlinder

Zaterdag wilde ik wat artikelen schrijven maar toen ontdekte ik weer allemaal leuke YouTube video’s….. Ook maakte ik een paar foto’s in de tuin… dus ook van deze vlinder.

Sporten en Formule 1

Zondag ging ik sporten met mijn vader en zusje en uiteraard hadden we de brug tegen. Lijkt wel een vloek haha. In de middag keek ik naar de Formule 1. Erg jammer dat Max zijn teamgenoot aantikte maar ja. Kan gebeuren natuurlijk.

 

Hoe zag jullie week eruit?

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge