De populairste outfits van juli 2017

Het is alweer augustus. Dat houdt in dat het, in mijn ogen, alweer bijna herfst is. Dat ik bijna jarig ben. Dat ik deze maand 4 jaar samen ben met mijn manspersoon en dat school weer ‘bijna’ begint. Eigenlijk allemaal wel leuke dingen. De afgelopen maand heb ik eigenlijk de hele maand geblogd en dit was goed te zien aan mijn statistieken. En daar ben ik dol op, op cijfertjes. Zolang ik niks hoef uit te rekenen tenminste haha. Nou goed, ik dwaal af. In dit artikel laat ik je de populairste outfits zien van de afgelopen maand!

5. Levi’s en Vans

Levi's shirt

Heb je de outfit nog niet gezien en ben je benieuwd naar de details? Klik dan hier!

4. Hey pink panther in mijn roze Zara blazer

Roze Zara blazer

Sale bij de ZARA is altijd een feest en helemaal als ze een blazer hebben in deze kleur. LOVE IT. Klik hier voor alle details van de outfit.

3. Streepjes en vervelende schouderbandjes

Streepjes en vervelende schouderbandjes

Ook deze blouse is van de ZARA. Niet uit de sale helaas maar dat mag de pret niet drukken. De bandjes zijn een beetje vervelend maar ook dat zien we door de vingers. Hier vind je alle details!

2. Een beetje slangenprint is oké

Slangenprint en ECCO schoenen

Slangenprint, of überhaupt dierenprints, vind ik altijd een beetje lastig te combineren. Ik weet nooit zo goed bij welke kleuren ik moet zoeken. Bij deze outfit was dat best goed gelukt al zeg ik het zelf. Kijk maar!

1. Panterprint is niet lelijk

Panterprint is niet lelijk

Zelfde verhaal eigenlijk. Dierenprintjes…. En deze keer een luipaard printje. Ook wel gelukt denk ik!

 

Tot de volgende keer!

Liefs,

Kim-Elise

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge