Le Cafe Noir Studio en oldskool Vans

Le Cafe Noir Studio en oldskool Vans

Het shirt van Le Cafe Noir Studio stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en nu is hij binnen! Ook de schoenen stonden hoog op de lijst. Was nog een heel gedoe want ik moest ze opnieuw bestellen nadat mijn pakket was kwijtgeraakt in Duitsland. Ehhh ja!

Le Cafe Noir Studio is het kledingmerk van blogger en vlogger; Lizzy van der Ligt. Ik zag het shirt dus regelmatig voorbij komen op haar social media kanalen. Naast het shirt heeft ze ook nog andere super leuke kledingstukken ontworpen. Neem dus even een kijkje op haar website!

le cafe noir studio tee

Ik vind het shirt echt mooi en hij zit ook lekker. Het is een zacht stofje en de kraag is mega fijn. Meestal ben ik aan het vechten met zulke hoog aangesloten kraagjes omdat mijn lipstick of mascara dan meteen aan het shirt zit. En zo’n groot hoofd heb ik geloof ik niet haha….. 

FullSizeRender 37
FullSizeRender 38

Omdat het gisteren *piep* weer was heb ik hem gecombineerd met een soort ‘mom jeans’ achtige  jeans. Duidelijk verhaal. Het is geen strakke jeans maar ook geen mega boyfriend jeans, snap je? En hij heeft een hoge taille. Bij deze outfit hoorde natuurlijk mijn oldskool Vans. Ik vind ze echt een pain in the *piep* om in te lopen. Ik zet twee stappen en dan heb ik al het gevoel alsof ik gaten in mijn hiel heb. Nouja, net even boven je hiel. Hoe heet dat stuk? Waar de rand zit van je schoen. Maar goed, als ik dat blijf uitstellen komt er helemaal niks van terecht hè. Dus daarom doe ik ze aan als ik niet zo veel hoef te lopen. Dan kunnen mijn voetjes langzaam wennen want Vans lopen uiteindelijk toch wel erg lekker.

Wat draag ik?

  • Het T-shirt is van Le Cafe Noir Studio, joh
  • De jeans is van de H&M, maar wel een oudje
  • De schoenen zijn van Vans
  • En de horloge is van Apple

 

Kennen jullie het kledingmerk van Lizzy van der Ligt al?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge