Panterprint is niet lelijk #OUTFIT

Panterprint is niet lelijk #OUTFIT

Een panterprintje ligt vaak wat gevoelig bij mensen. Je hoort vaak dat men het een beetje ordinair vindt en dat het al gauw too much is. Ik vind het in ieder geval wel leuk. Ik ben wel van mening dat je het dan bij één kledingstuk moet houden. Anders kun je zo achter de tralies bij Artis. 

IMG 5280 800x627 - Panterprint is niet lelijk #OUTFIT

Zo’n 1,5 jaar geleden ontdekte ik het kledingmerk van Josh V. Ik kende het wel maar had me er verder nooit in verdiept omdat ik het best duur vind. Toen Josh ging vloggen veranderde dat. Niet de prijs helaas maar wel de interesse. Ze droeg dit jasje een keer in haar vlog en ik was meteen verkocht. En wat een mega mazzel voor mij…….. Hij was op dat moment in de sale! Daar hoefde ik dus geen twee keer over na te denken. Ik vind het wel lastig om hem te combineren. Het is een stevig jasje en dat maakt hem voor in de zomer net even te warm. Voor een koele zomeravond is hij natuurlijk wel super. Aangezien het vandaag bewolkt en niet mega warm was vond ik het tijd om hem weer eens aan te doen.

IMG 5277 800x1067 - Panterprint is niet lelijk #OUTFIT

Omdat ik het best een deftig jasje vind en ik gewoon naar mijn opa ging, wilde ik het niet te netjes maken. Vandaar de gescheurde spijkerbroek en de pantergympjes. De pantergympjes zijn redelijk nieuw en lopen écht heerlijk! Heeeel anders dan de oldskool Vans

panterprint is niet lelijk

Wat draag ik?

Blazer – Josh V
Hemdje – H&M
Jeans – ZARA
Pantergympjes – Colourful rebel x Superga
Horloge – Apple Watch
Armbanden – Tiffany & Co en Pandora
Ring – Swarovski

 

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge