Weet je nog? #1

Weet je nog? #1

Weet je nog? Toen je klein was? Hoe eng E.T. was en hoe geweldig het was om tot 21:00 op te mogen blijven. Vandaag blik ik terug op dingen die vroeger echt helemaal het einde waren of juist super scary.

ET 300x200 - Weet je nog? #1

“Enge” films

Mijn hemel zeg wat vond ik E.T. eng! Als deze film op de tv was rende ik altijd naar de keuken. Vre-se-lijk. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik hem op latere leeftijd nooit meer heb bekeken. En dan had je ook nog; Jaws. Dat was in de zwemles periode. Hoe snel was je dan wel niet het water uit als je bij de trap was. SNEL VOORDAT HIJ IN JE TEEN BIJT. In een overdekt zwembad in een dorp waar nog nooit een vis was gevonden van een meter lang, laat staan een f*cking mensenhaai. Dé loser. Want zelfs de “Scary movie” films vond ik scary. Waar iedereen mega goed om kon lachen.

raw - Weet je nog? #1

Dingen waarvan je nu niet begrijpt dat het cool was

Laat opblijven. “Ahhh toe, mag ik ook laat naar bed????” En dan werd het 21:00. Holy moly. Nu zou het zelfs een keer fijn zijn als je op 21:00 mocht slapen. En als het niet mocht van je ouders ging je verder met:” Maar van (vul in) zijn of haar ouders mag het wel!!!!!!”. Werkte vaak wel. En anders kon je altijd nog naar papa gaan.

hairclips 300x225 - Weet je nog? #1

Voor een hele hele hele korte periode had je ook wijde spijkerbroeken met slierten eraan. In alle kleuren. als er geen belletje gaat rinkelen is dat écht niet erg. Ik hoop dan ook vooral dat die ellende je bespaard isgebleven. Ik had wél zo’n broek. En stoer dat ik was. Nu schaam ik me dood. Nog zo’n mode gerelateerd ding: gekleurde plukjes in je haar. Dit kreeg ik ooit voor mijn verjaardag van mijn tante. Mega cool. Bij Kinky Kappers kreeg ik toen plukjes fel gekleurd haar. Wel nep hoor. Over haar gesproken. Zoveel mogelijk clipjes in je haar. Té gek!

Best erg als je er zo aan terug gaat denken. Wel grappig om dan te zien dat het toch nog is goed gekomen met ons hè. Volgende week komt deel twee online met nog meer dingen waarvan je schrikt. Toedels.

Bron foto 1: klik
Bron foto 2: klik
Bron foto 3: klik

IMG 9776 300x300 - Weet je nog? #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge