6 x schoenen waar je portemonnee verdrietig van wordt

6 x schoenen waar je portemonnee verdrietig van wordt

Goedemorgen allemaal!

Vorige week had ik een artikel geplaatst met 6 tassen waar je portemonnee verdrietig van werd. Aan de statistieken te zien viel de post in de smaak dus…….. Vandaag heb ik schoenen waar je portemonnee verdrietig van wordt! Veel plezier!

img 1837 - 6 x schoenen waar je portemonnee verdrietig van wordt

Ik kies natuurlijk niet zomaar schoenen uit. Het zijn wel schoentjes die ik zelf ook héél graag zou willen. Om te beginnen de Christian Louboutin heels. Zwart én nude please! Dan passen ze overal bij hihi. En als ik toch de loterij heb gewonnen…. Daarna de Bobby’s van Isabel Marant. Heel veel mensen vinden ze spuuglelijk en verklaren mij voor gek dat ik ze graag wil hebben haha. Achja, ik vind ze mooi en dat is dan belangrijk.

Naast de Bobby’s staan de heels van Guiseppe Zanotti. Heel apart en juist dat vind ik wel leuk. Ik vind ze best stoer in plaats van klassiek zoals de heels van Christian Louboutin. Leuk onder een strak jurkje! Net zoals de schoentjes van Chanel. Over klassiek gesproken! Volgens mij staan ze onder elke outfit. Zelf zou ik ze aantrekken met een witte skinny en een blauwe streepjes blouse❤️! And last but not least…. De Valentino heels inclusief studs. Zó gaaf! Voor deze muiltjes geldt hetzelfde als de Zanotti’s haha.

 

Heb jij ook een wishlist? En welke schoenen staan daar op? 

img 0044 9 - 6 x schoenen waar je portemonnee verdrietig van wordt

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge