LOVE IT: De Apple Watch Series 2 (Hij is écht heel gaaf!)

LOVE IT: De Apple Watch Series 2 (Hij is écht heel gaaf!)

Jep, jullie lezen het helemaal goed. Ik heb sindskort een Apple Watch series 2 en I love it. Tot een jaar geleden vond ik het een belachelijk ding en kon ik geen reden bedenken waarom ik er één ‘moest’ hebben. Wel wist ik dat ik een Apple liefhebber ben en gek ben op gadgets. Achteraf gezien is het dan misschien toch geen verrassing. 

Nou goed. De echte liefde voor de Apple Watch Series 2 ontstond eigenlijk vorig jaar. En de doorslag kwam gelijk met de liefde voor hardlopen en de haat voor mijn iPhone 6S Plus. Zoals de naam al aangeeft is het een big ass telefoon en kan ik hem niet in het zakje van mijn hardlooplegging stoppen. Dit klinkt als een serieus luxe-probleem maar ik heb hem echt niet alleen gekocht voor het hardlopen ;-). Ik zag hem steeds vaker en ik begon de horloge steeds meer te waarderen. En na een tijdje vond ik hem zelfs heel mooi en wilde ik hem graag om mijn eigen pols zien. En nu ben ik sinds twee weken de apetrotse eigenaresse van een Apple Watch Series 2. 

Apple Watch Series 2

Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons; ik heb deze gekozen. Met een kast van roestvrij staal en een wit sportbandje. De Milanese Loop vind ik ook heel erg mooi maar dat leek me niet fijn tijdens het sporten en dat wilde ik natuurlijk ook meteen uitproberen én het scheelde me weer geld.

“Dat leek mij toch een betere deal”

Omdat ik dat bandje toch wel heel erg mooi vond ben ik wat gaan rondkijken op Google en toen kwam ik uit bij www.123watches.nl. Een website met allerlei bandjes en docks voor de Apple Watch voor een veel fijnere prijs. Hier heb ik dus een goedkopere versie gekocht van de Milanese Loop en nog twee sportbandjes. Een zwarte en een licht grijze. De Milanese Loop kostte mij nu €15,99 in plaats van €159,-. Je leest het goed! En de sportbandjes zijn €6,99 per stuk. Dat leek mij toch een betere deal. Wel houd ik er rekening mee dat ze sneller vies kunnen worden of stuk gaan. En dat vind ik dan ook helemaal prima hoor, kan bijna niet anders voor die prijs.

Apple Watch Series 2Hierboven zie je de Milanese Loop! En ik ben gek om mijn “arm candy” dus vandaar deze foto haha.

Ik zal hieronder even een lijstje opnoemen met voordelen van de Apple Watch. En sorry als jij hem daarna ook wilt hebben! U bent gewaarschuwd!

⌚️ Staat mooi om je pols én is verkrijgbaar in twee maten; 38 mm en 42 mm.
⌚️ Is meer dan alleen een horloge waar je de tijd en datum op ziet
⌚️ Hij houdt je bewegingen bij en kan je hartslag meten
⌚️ Heeft een GPS dus je kan je telefoon thuislaten tijdens het sporten
⌚️ Je kan muziek luisteren als je bluetooth oortjes hebt
⌚️ Weegt geen fluit
⌚️ Je kan verschillende wijzerplaten kiezen
⌚️ Je ziet het meteen als je gebeld wordt en je kan ook opnemen
⌚️ Je krijgt ook andere meldingen binnen dus je bent nooit meer te laat
⌚️ Je kunt ook reageren op berichtjes
⌚️ Ehhhh hij is gewoon zo mooi! En de batterij is ook goed! Ik doe er ruim twee dagen mee en ik laad hem ’s nachts op.

 

Ja? Zijn jullie om? Als dat niet het geval is zijn we even goede vriendjes hoor!

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge