Boksen, Ajax en een nieuwe ring – Weekboek #46

Boksen, Ajax en een nieuwe ring – Weekboek #46

En toen was het weer maandag. Nog een paar weken en dan begint school weer! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat helemaal niet zo erg vind. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig hoe alles gaat en hoe ik de lessen vind. Vroeger was het echt vreselijk… Dan zag je die reclame van BlueBand (geloof ik? Met die blauwe bekers?) al overal hangen en dat was zo demotiverend… Ik had dan echt geen zin in school en begreep nooit waarom ze 2 weken van tevoren al reclame maakten.

Weekboek 46

Maandag begon ik met een nieuwe Instagram pagina. Ik maak eigenlijk altijd zulke foto’s en om mijn persoonlijke pagina daarmee vol te spammen vond ik niet zo leuk…. Dus…….. Ga je me ook volgen? *kijkt lief*. En ik maakte dus ook even een foto van de outfit die ik aanhad.. Check mijn sok. De stiekemerd.

weekboek 46

‘S avonds had ik trek in pinda’s en zocht ik mijn vriend op FlightRadar haha. Wat een vliegtuigen hè?

boksen en een oude foto

Dinsdag ging ik naar mijn opa en zag ik deze foto van ons. Nou ja.. Meer van mij haha. In de avond ging ik voor het eerst boksen met mijn zusje en dat heb ik gevoeld. Ik vond het wel heel erg leuk! Geloven jullie dat? Ik nog niet helemaal maar ik vond het echt leuk.

ajax en Nouri

Ach woensdag….. Was het nog maar woensdag. Ik wilde al een tijd het shirt van Nouri maar op internet was hij uitverkocht. Op Twitter las ik al dat ze in de Fanshop nog genoeg shirtjes hadden dus reed ik in de ochtend naar de Arena. Ja, ’s avonds was ik daar ook maar dan samen met duizenden andere die misschien wel mijn shirtje wilde. Vandaar mijn actie. En yes, ze hadden hem nog. Kon ik hem ’s avonds meteen aan.

ajax

En daar was ik weer. Ik wilde een foto maken van het doek toen een fotograaf mij aansprak. Of hij een foto van mij mocht maken terwijl ik ook een foto maakte. Natuurlijk! Ik heb alleen geen idee waar ik die foto nu kan terugvinden…. Vergeten te vragen 🙂

ajax

Je hoort wel eens dat een wedstrijd echt om te janken was en dat bedoelen ze dan altijd negatief. Deze wedstrijd was echt letterlijk om te janken. Bij het filmpje ging ik al. Toen kwam dit doek…. Toen kwam Donny met zijn doelpunt….. En toen de 34ste minuut.. En er waren nog wel meer dingen waarbij ik even moest slikken. Achja.. Ik was niet de enige hoor.

Anna nooshin

Donderdag bleef ik dus omdat mijn enkel toch wel een beetje zeer deed en beurs was. Ik vind boksen nog steeds leuk!!!

Mijn zusje was Anna Nooshin aan het schilderen en in de middag aten we chocolade croissantjes.

opi en nouri

Vrijdag maakte ik deze foto van mijn nagellak. Het zit er nu al een week op zonder beschadigingen. En daarom is OPI mijn favoriete merk :)!

Ook keek ik het filmpje van AJAX voor de Europa League.. Pijnlijk moment toen dit beeld kwam.

nieuwe ring

Zaterdag kwam mijn ring van LOTT. gioielli binnen. Blij mee!

De lucht was ’s avonds helemaal roze maar dat kon ik net niet goed op de foto zetten. Jammer! Als het dakraam nou aan de andere kant zat…..

Zara jurk en Zen

Zondag ging ik sporten en trok ik mijn nieuwe ZARA jurk even aan. Ik heb een shoplog opgenomen jongens…. In de middag gingen we naar mijn vader en was ik mijn lieve hondje aan het plagen. Hij keek me een paar keer aan alsof hij wilde zeggen; Baas?? Alles goed? Ook keek hij mijn vader een beetje wanhopig aan. Ahhh arme Zennie. Met doekje is hij nog schattiger. Grapje. 

 

Ik wens jullie een fijne week toe! Ik hoop dat het mooi weer wordt…..

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge