Mijn eerste YouTube video – Weekboek #44

Mijn eerste YouTube video – Weekboek #44

Er is weer een week voorbij gevlogen. Dat klinkt altijd zo lekker cliché maar het is écht zo. Je knippert twee keer met je ogen en hups het is weekend. Wel jammer, want dan is de vakantie dus ook zo voorbij gehupst. De afgelopen week stond, voor mij, in het teken van mijn eerste YouTube video. ZO. SPANNEND. Vond ik dat.

hardlopen

Maandagochtend ga ik eerst hardlopen met mijn vader. 6,5 km weer in de pocket en ik vond het best zwaar. We gingen rond 11 uur en dat was eigenlijk al te laat. Eigenschuld… Ik wilde uitslapen. Na het rennen en douchen plofte ik met m’n ass in de zon. Moet ook wel, want je ziet de afdruk van mijn hardloopbroekje. Not ok.

Londen en vliegen

Dinsdag keek ik de foto’s terug van Londen. Ik mis Londen zo erg. Ik had echt nooit gedacht dat ik zo gek kon zijn op een stad. Wel dus haha. Hebben jullie ook een stad of land waar jullie zo gek op zijn?

‘S avonds volg ik mijn vriend. Achteraf bleek ik het verkeerde vliegtuig voor me te hebben. Slim.

Woensdag heb ik gefilmd en kwam mijn eerste YouTube video online. Spannend wel maar ik kreeg lieve reacties en hij is al 80 keer bekeken. En dat vind ik best veel hoor. Vergeleken met de échte YouTubers is het niks natuurlijk maar we moeten ons helemaal niet vergelijken met anderen.

Thumbnail en patatjes

Zo dus. Halloes thumbnail! Het was nog best een gepuzzel hoor. Juiste formaat zoeken etc.

Mijn moeder stond die dag op een markt in Hoorn en mijn zusje was mee. Dus ’s avonds aten we even snel patatjes. Zeggen jullie dat ook? Of zeggen jullie ‘friet’?

ECCO laarsjes

Donderdag maakte ik outfitfoto’s met mijn zusje. Dat artikel staat inmiddels online. Hierzo!

Zara pantalon

Vrijdag….. Nog meer foto’s… Deze look heb ik gefilmd maar ik vind het niet zo mooi geworden eigenlijk. Zal ik hem toch maar even online gooien? Oke, vooruit. Bekijk hem hier! Of hieronder natuurlijk.

Morgen of woensdag komt een nieuwe video online… 😏Abonneer dus!

Manzo's

Zaterdag gingen we naar Zaandam om bij Manzo’s te gaan eten. Dat gingen we ook doen maar ik liet ook mijn derde oorbel schieten! Nu heb ik er 6. Jeej. Ik wil graag een helix maar ik durf niet.

Na het lunchen gingen we even langs Pipoos. Check die washitape!

Wortelcake

Zondag heb ik met mijn zusje een wortelcake/taart gemaakt. EN!! Gefilmd haha. Komt morgen of woensdag dus online!

‘S avonds gingen we bij mijn vader eten. Altijd even knuffelen met Zen💕

 

Wat gaan jullie de komende week doen?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge