EOS lipbalm BREAST CANCER AWARENESS

image

Hoi allemaal!

Afgelopen week kwam mijn bestelling binnen van Alice&Jo! Namelijk twee nieuwe lipbalms van EOS. Nieuwsgierig? Jaaaaa? Lees dan snel verder!

Tijdje geleden waren de EOS lipbalms nog negatief in het nieuws omdat iemand rare plekjes had rondom haar mond. Heb de foto’s gezien en ja.. brr! Gelukkig heb ik helemaal niet zo’n ervaring met EOS! Ik gebruik het nu een aantal jaar en ik vind ze zó fijn.

image

Omdat mijn lipbalm bijna op was besloot ik een nieuwe te bestellen. Een nieuwe.. één nieuwe. Het zijn er toch maar twee geworden. Je kon namelijk een pakket bestellen met twee en van de opbrengst gaat een deel naar een borstkanker-onderzoek. Daar doe ik natuurlijk aan mee!

image

De donkerroze is ook een limited edition genaamd “wildberry”. De lichtroze kende ik al (dat was mijn eerste EOS!!!) en heet “Strawberry sorbet”. Ik herken de geuren niet echt maar ze zijn niet vies. Oh en je lippen ruiken er ook niet naar! Ze voelen heel gehydrateerd aan.

image

Ik denk toch dat EOS bekend is geworden door de vorm van hun lipbalms.. Kijk nou hoe schattig *juich poppetje*! Net twee paaseieren haha.

Ga je ook een EOS lipbalm kopen? Of heb je er al 1?

Je kunt de EOS lipbalm kopen bij Alice & Jo. Dit pakket kost €11,90.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge