Mijn favoriete YouTubers van dit moment

Mijn favoriete YouTubers van dit moment

Aangezien het vakantie is hebben we weer genoeg tijd om YouTube af te struinen. Ik bedoel…. Lekker in het zonnetje zitten met een vlog is best leuk. En de zon komt eind deze week weer terug dus dat is ook wel erg fijn. Laatst vroeg iemand mij wie ik volgde op YouTube. Het leek mij dan ook wel leuk om daar iets over te schrijven. Dus vandaag kunnen jullie lezen welke YouTubers er favoriet zijn.

Foto: pixabay

Anna Nooshin

Echt op nummer 1 staat Anna Nooshin. Voor de mensen die mij beter kennen is dit geen spannend nieuwtje. Kleine fangirl hierzo. Ten eerste is ze mega knap en ten tweede is ze een mega slimme onderneemster. Daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben en haar verhaal inspireert mij ook enorm. Klik hier om naar Anna’s kanaal te gaan. Iedere dinsdag staat er een nieuwe weekvlog online.

Annemerel

Annemerel volgde ik al toen ze nog bij Girlscene werkte. Toen had ze al haar eigen blog www.annemerel.com. Ze schreef voornamelijk over hardlopen en ze had een speciale Summer Body challenge opgezet als ik mij niet vergis. Sinds dit jaar vlogt ze ook dagelijks. Ik was haar uit het oog verloren maar nooit uit het hart, omg zo slecht. Maar toen ik begon met hardlopen kwam ik haar weer tegen en sindsdien ga ik iedere dag rond 17:00 braaf naar haar kanaal. Dit vind je trouwens hier.

Josh Veldhuizen van Josh V

Josh is Josh. Josh is mega grappig, mega verliefd op vriend Nick van Nickelson, rijdt in een Audi, werkt enorm hard en houdt van hele hele hele mooie spullen. Die combinaties vind ik erg leuk. Ik kan er erg van genieten om anderen zo te zien shoppen hahaha. Ze gaan binnenkort verhuizen en ik kan niet wachten op de verhuisvlogs. Josh vlogt de wekelijks. Iedere vrijdag staat er een nieuwe weekvlog online. Hier!

 

Yara Michels

Yara is één brok positiviteit. Ze is eigenlijk altijd vrolijk behalve als ze moet sporten. Dan is ze een beetje chagrijnig maar ook dat is erg leuk om te zien, vooral heel erg grappig. Als je de vlogs van Anna al volgt dan zul je Yara ook wel kennen. Ze zijn namelijk vriendinnen. Voor Yara haar video’s klik je hier.

Xelly Cabau

Xelly, zusje van Yo, is sindskort weer actief op YouTube. Ze plaatst regelmatig een video en laat dan duidelijk zien hoe ze de make-up look maakt. Ik vind het heel erg leerzaam terwijl ikzelf amper iets met make-up doe. Ik vind het gewoon heel erg leuk om te zien en Xelly heeft een fijne stem om naar te luisteren haha. Klik hier voor haar kanaal.

 

Welke YouTubers volgen jullie graag?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge