Hardlopen….. Help!

Hardlopen….. Help!

Ja, je ziet het eigenlijk al aan de titel hè. Hardlopen.. Rennen.. Joggen… Hollen… Zich snel voortbewegen (Althans dat is de bedoeling). Ik ben, als jullie dit lezen, gisteren weer begonnen.

Ik heb namelijk al maanden een hardloopbroek in de kast liggen. Die ik nu steeds draag als “chill suit”. Dat doet hij ook prima hoor. Maar daar is zo’n broek natuurlijk niet voor gemaakt. Ik weet het. En ik ben ook écht niet zo lui. Maar als het om hardlopen gaat ben ik wel heel ongeduldig. Ik wil namelijk ‘gewoon’ even 10 kilometer achter elkaar rennen. Maar dan komt de conditie even om de hoek gluren en valt de droom uiteen. Pats. 

running 1245640 1280 300x200 - Hardlopen..... Help!

Maar goed. Zoals ik al zei ben ik gister begonnen met hardlopen. Ik ga niet zeggen dat het goed ging maar het viel me erg mee. Ik had verwacht dat ik na 100 meter al KO ging. But no. En dat voelde eerlijk gezegd best goed! Na het lopen voelde ik het ook wel in mijn benen en dat vind ik ook altijd wel fijn. Dan heb ik echt het idee dat ik iets gedaan heb, hahaha.
Aangezien ik toch nog een keer wil meedoen met de Dam tot Damloop is dit misschien het juiste moment. Het moet er toch een keer van komen. Ik wil ook als een sierlijke antilope over de dijk kunnen rennen en in september levend over de finish komen. Nu is de Dam tot Damloop van 2017 misschien te vroeg, of niet? Maar dan kan ik in 2018 wel de run doen van New York. Doen we even hoorrr, peanuts. Ik ben dan in ieder geval wel klaar voor de zomer. Of krijg je echt zo’n hangkont van hardlopen? Zeggen ze toch altijd. Want dan moeten we toch iets anders verzinnen. Met een hangkont over het strand van Antalya galopperen zie ik niet zo zitten. Antalya? Joe, je leest het goed. Daar vertel ik binnenkort wel meer over. Eerst even toestemming vragen bij de baas (lees: vriend).

En voor nu is het ook echt nog even: HELP. Als jullie dit lezen kruip ik waarschijnlijk van mijn bed naar de bank.

Doen jullie ook aan hardlopen? En hoe zijn jullie begonnen?

Bron foto: klik

IMG 9776 300x300 - Hardlopen..... Help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge