Hardlopen…. YAY!

Hardlopen…. YAY!

Een paar weken geleden schreef ik een stukje over hardlopen. Ik had toen nét 1 tocht? Run? Loop? achter de rug en ik had er een hard hoofd in. Benieuwd hoe het er nu voor staat?

Ik heb mij toen ingeschreven voor de Yakult Start to Run cursus. Na 7 weken kun je dan ongeveer 25 minuten aaneengesloten hardlopen. Dit komt neer op zo’n 3 kilometer. Vanavond heb ik mijn achtste training en ik moet zeggen dat het écht heel goed gaat! Je traint drie keer in de week dus ik had ook niks anders verwacht eigenlijk. Maar ik had ook écht niet verwacht dat je conditie zo snel vooruit ging! Want die had ik eigenlijk gewoon niet. Ik ging dan wel naar de sportschool maar ehh rennen deed ik nooit. En nu ben ik dus helemaal weg van het hardlopen. Ik heb zelfs al bedacht dat ik me volgend weekend ga inschrijven voor de Dam tot Damloop by night. Dat is 8 kilometer. Moet te doen zijn lijkt me als ik geen blessures krijg. En die krijg ik niet, zojuist afgesproken😉!

IMG 1054 169x300 - Hardlopen.... YAY!

Hierboven zie je mijn STRAVA profiel. Als je ook een profiel hebt mag je me toevoegen hoor :)! Gewoon even mijn voor-en achternaam intypen. Kim-Elise Pattinasarany. Dan kun je ‘m kopiëren ;)! Zoals je ziet ren ik nog niet echt een mega afstand maar dat is ook nog niet de bedoeling. Rustig opbouwen is key.

Maaaaar nu ik merk dat ik hardlopen écht leuk begin te vinden, wil ik natuurlijk ook allemaal leuke gadgets en leuke outfits kopen. Door Annemerel wil ik nu dus ook een Apple Watch. En omdat Apple natuurlijk gewoon heel mooi is en ik heb een kleine zwak voor gadgets. Ik was mega van van Totally Spies. Ik wilde altijd Sam zijn. Maar goed. Gadgets en leuke outfits.  IMG 1046 e1490714681492 169x300 - Hardlopen.... YAY!

Dit shirt wil ik dus. Maar ja. Uitverkocht. Zelfde geldt voor de ‘PARIS’ versie. En ik heb ook leuke leggings gezien en fantastische schoenen. Hardlopen is dus ook wel een dure hobby. Laat ik het anders zeggen…. Ik maak er een dure hobby van.

 

Bron foto: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge