Help! Ik weet niet waarover ik moet bloggen🤷🏻‍♀️

Help! Ik weet niet waarover ik moet bloggen🤷🏻‍♀️

Adem in, adem uit. Dat heeft iedere blogger wel eens. Zelf heb ik dit ook een hele tijd gehad en ik denk af en toe nog steeds; oh help en nu? Vandaag heb ik een paar ideeën voor jullie op een rijtje gezet.

Persoonlijke stukken

Zelf vind ik het altijd leuk om persoonlijke verhalen te lezen, omdat ik dan écht het idee heb dat ik diegene ken. Schrijf een keer op waarom je bent begonnen. Waarom heb je een domeinnaam gekocht? En wie was jouw inspiratie? Heb je een voorbeeld?

Of een artikel over hoe je je agenda altijd indeelt. Of hoe je je planning maakt als je een tentamen hebt of een andere deadline. Dit soort ideeën zijn ook leuk om vast te leggen op film in plaats van een geschreven blog.

Hobby

Sinds ik een hardloopjunkie ben vind ik het leuk om hierover te schrijven en om andere hardloopjunkies te volgen. Misschien vind jij het leuk om over jouw sport te schrijven of over een andere hobby.

kokenSta je graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen? Schrijf eens op wat jouw favorieten zijn of hoe je je favoriete recept maakt. Ook dit zou je kunnen filmen. Je kan ook een lijstje maken met jouw favoriete foodblogs of kookboeken.

Misschien houd je helemaal niet van koken maar ben je gek op mode. Bespreek wat jij van de nieuwste mode trends vindt of wat er absoluut niet in je kledingkast mag ontbreken. Het is misschien ook leuk om een soort ‘outfitdagboek’ bij te houden wat wekelijks terugkomt. Hierin kun je laten zien wat je de hele week hebt gedragen. Zo kun je anderen weer inspireren. Als ik niet weet wat ik aan moet trekken kijk ik 9 van de 10 keer even op Pinterest, ja echt. 

Dit is ook leuk….

  • Houd een weekly diary bij. Maak de hele week foto’s met je telefoon of camera als je die hebt en plaats die in één grote blogpost op je site. Een soort weekvlog maar dan anders.
  • Ook dat is leuk als je van filmen houdt. Ikzelf durf dat nog niet en ik heb geen camera.
  • Welke apps gebruik jij het liefst op je telefoon?
  • En hoe bewerk je je foto’s voordat je ze op Instagram plaatst?
  • Misschien vind je het leuk om te spelen met make-up. Vertel welke producten je het liefst gebruikt en welke liever niet.

 

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Liefs,

Kim-Elise

Bron foto: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge