Ik was in Londen🇬🇧!

Ik was in Londen🇬🇧!

Hoi allemaal!

Hier is eindelijk weer een bericht van mij. Het duurde even. In de tussentijd is er behoorlijk veel gebeurd. Zoals jullie aan de titel konden zien ben ik in Londen geweest (!!) én ik ben begonnen aan een nieuwe opleiding! Hier zal in binnenkort even een apart artikel over schrijven. Eérst Londen. Kijken jullie mee naar een aantal foto’s die ik heb gemaakt? Ik beloof ze dat ik ze niet allemaal laat zien. Ik heb in drie dagen tijd namelijk 690 foto’s gemaakt. Oeps.

Zoals ik hierboven al zei zijn we drie dagen in Londen geweest. Vrijdagochtend vertrokken we om 04:00 naar Schiphol om vervolgens om 07:00 te gaan vliegen. We hadden dus een hele volle dag in Londen! Ik vind het altijd zó zonde als je dan ergens in de namiddag aankomt… Zondag vlogen we dus ook ’s avonds terug.

IMG 4124 e1473792040286 768x1024 - Ik was in Londen🇬🇧!
Ik vind dit altijd zó mooi….

img_4135Ons ontbijtje in de lucht. Een bakje met melk en een soort muesli, een broodje en sinaasappelsap en water. Je hoort altijd van die verhalen over het vliegtuigeten maar ik vond dit best lekker en vooral heel leuk dat we dit gewoon kregen! Bedoel…. Het was een vluchtje van 40 minuten haha!

img_4151

Hoi Londen! Na 40 minuten vliegen zijn we er. Echt mega snel dus.

img_4161

Na een metro-reisje komen we aan bij het hotel. We slapen in het ‘ Best Western Delmere’ hotel. Heel mooi en erg vriendelijk personeel. Een echte aanrader dus!

img_4247

Aangezien we rond half 10 al in het hotel waren konden we heel snel al op pad gaan om van alles te gaan bekijken. Het regenende maar stiekem vond ik dat wel wat hebben. Het hoort een beetje bij Londen vind ik. En we hadden natuurlijk gewoon een plu’tje gekocht met ‘I love London’.

img_4223

Ik vond dit stiekem erg handig haha.

img_4282

Wat een mega iets is dat zeg, die underground! Echt bizar hoe ze dat ooit hebben kunnen bouwen. En wat was het warm daar beneden!

img_4313

Ook in Londen hebben ze een mooie lucht haha. We hadden hier net gegeten bij een Grieks restaurantje langs de Theems. Overdag had het steeds geregend maar ’s avonds werd het zonnig, zó fijn.

img_4341

Zaterdag gingen we naar de Tower Bridge. Wat een mega brug en wat zag het er mooi uit zeg. Je kon ook helemaal naar boven en dan liep je over glasplaten maar ehhh dat hebben we natuurlijk niet gedaan, heel eng! Mijn zusje die een maand later naar Londen ging heeft het overigens wél gedaan.

img_4437

En daar is de Big Ben. We hebben zaterdag eigenlijk de meeste dingen gezien. Zelfs vissen en haaien. We hadden kortingskaartjes voor Sea Life haha. Ik weet het niet maar ik vind dat soort dingen altijd zo leuk! En ja ik ben 22 jaar en de gemiddelde leeftijd daar was 5 jaar oud denk ik haha.

img_4445

Ook Oxford Street moest er aan geloven. Dé bekendste winkelstraat van Londen. Super druk maar heel erg leuk als je van winkelen houdt. Tsja. Perfecte plek dus.

img_4462

Ennnnn ook Harrods moest er aan geloven. Wat een gekkenhuis zeg, jeetje. Ik hoop dat ik hier ooit ook ‘gewoon’ even kan winkelen.

img_4490

Mooie merken overal. In de winkel en buiten de winkel😍!

img_4454

Jullie kunnen wel raden dat dit écht fantastisch was.

img_4575

De Tower Bridge is echt heel mooi als het verlicht is.

img_4613

Goede morgen zondag! De laatste dag… Dag Paddington Station!

img_4617

Ik vind de straten in Londen echt super mooi… Je zal daar wonen.. WAUW!

img_4627

Altijd fijn als je Chanel om de hoek hebt zitten. Mocht je even een nieuwe tas nodig hebben ofzo.

img_4661

Rond half 5 zijn we weer op het vliegveld. We eten even snel wat en lopen dan meteen naar boven voor alle controles.

img_4708

Dag Londen…. Tot heel snel hoop ik!

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Zijn jullie wel eens in Londen geweest? En wat is jullie favoriete plekje?

img_0044

 

 

Delen:

2 Reacties

    • Kim-Elise Pattinasarany
      28 september 2016 / 13:22

      Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge