Let’s talk about: muziekšŸŽ¼

Let’s talk about: muziekšŸŽ¼

Ja, muziek. Ik kan het de hele dag horen denk ik. De ene keer een echte oldie en de andere keer een nieuwe hit die net in de Top 40 staat. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de liedjes die ik op dit moment veel luister.

Sinds een paar jaar luister ik ook graag naar Nederlandstalige muziek. En dan geen Jan Smit, sorry daarvoor. Maar artiesten zoals; Broederliefde, Ronnie Flex en Lil’ Kleine. Dat verwacht je misschien niet zo snel maar ik zing gewoon mee hoor. Een paar weken geleden kwam het nieuwste album van Lil’ Kleine op Spotify te staan en daar staan best een aantal leuke liedjes op. Omdat dat blijkbaar nog niet genoeg was voor Kleine kwamen er de afgelopen week nog een paar nummers bij. Ik heb ze nog niet allemaal geluisterd omdat ik blijf hangen bij ‘Loterij’ #Fan. Ook ‘Krantenwijk’ en ‘Alleen’ zijn erg favoriet. Hieronder zie je zijn hele album.

 

Oke, naast Lil’ Kleine vind ik mijn mega Top 40 afspeellijst ook nog steeds te gek. Inmiddels staan hier meer dan 300 nummers in dus het is nu meer een Top 300. Echt top dus. In mijn Top 300 vind je veel verschillende soorten muziek. Engels, Nederlands, Spaans en een paar Franse liedjes. En je gaat ook van Disney liedjes naar rapmuziek. Dat kan gewoon hoor jongens. Hieronder zie je dus mijn Top 305, om precies te zijn. Oh hij laat er maar 200 zien. Jammer. Deze lijst heb ik al jaren dus er staan ook erg veel oude nummers in. 

Toch best raar hè? Vroeger stond je in de rij voor een nieuwe CD of een Single en nu zoek je het gewoon op op Spotify of YouTube. Ik vraag me dan echt af hoe het er over 15 jaar uitziet. Dan bestaan deze kanalen misschien ook niet meer. Misschien kun je dan wel geluidsboxen in je woning plaatsen die op commando muziek afspelen. Volgens mij bestaat dat trouwens al…. Of!! De boxen voelen jouw emoties aan en speelt daar op in. Dat lijkt me best wel eng eigenlijk. Nou goed, wat een gebrabbel zeg.

 

Gebruiken jullie ook Spotify? En wat is jouw favoriete liedje?

 

Liefs,

Kim-Elise

Bron foto: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge