Mijn bucketlist deel I๐Ÿ’•

Mijn bucketlist deel I๐Ÿ’•

Goedemorgen!

Vandaag wil ik het hebben over mijn bucketlist. Een bucketlist is een lijstje met daarop de dingen die je nog graag zou willen doen in je leven. Dit klinkt een beetje dramatisch maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Ik vind het altijd heel erg leuk om de lijstjes van andere mensen te lezen. En als je benieuwd bent naar mijn lijstje…. Lees dan verder! Veel leesplezier!

Oke, mijn bucketlist. Ik zal maar niet álles delen want dan zijn we 2000 woorden verder dus ik heb voor nu een top 5 gemaakt haha. Komt ‘ie.

*tromgeroffel* 

1 New York
Ik zou super graag een keer met kerst en oud en nieuw in New York willen zijn. Het lijk me echt heel gaaf om met oud en nieuw om Times Square te staan. Super druk en waarschijnlijk word ik knettergek maar ik wil dat gewoon een keer meemaken. En winkelen natuurlijk. En langs Carrie Bradshaw haar huis. Volgens mij is er zelfs een Sex and the City tour door New York. Misschien een tikkeltje overdreven.

cropped-IMG_4701.jpg

2 Een boek schrijven
Ja, je leest het goed. En het plan is er al en ik heb ook al contact gehad met een uitgever over hoe en wat. Best spannend. Er staat nog niks vast hoor en mijn Word-document is ook nog leeg maar het idee is best heel erg leuk. En ik houd het onderwerp nog even voor me. Hihi.

3 Een eigen lijn met producten voor handen en nagels
Als nagellakjunkie is dit natuurlijk ook niet echt een verrassing. Ik heb alleen geen idee hoe ik dit moet en ga aanpakken dus dit plannetje is iets voor op de lange termijn denk ik. Ik weet wel al hoe het flesje eruit moet gaan zien. Hey, dat is in ieder geval al iets!
img_3011
4 Een reis met mijn vader en zusje naar Indonesië
Zoals de meeste van jullie misschien weten ben ik half Moluks. Ik ben nog nooit in Indonesië geweest en ik vind dat toch wel een dingetje. Ik wil graag weten waar mijn roots liggen en het lijkt me heel mooi om dat met mijn papa en zusje te doen. Het is alleen jammer dat het niet om de hoek ligt dus even verder sparen.

5 Een tattoo laten zetten
Schrik. Ik zou graag de hartslag van mijn zusje op mijn pols willen hebben. Dan denk je waarschijnlijk:’ Heh? Waarom?’. Omdat ik bijna geen zusje had gehad. Ze is geboren met ernstige hartafwijkingen en het is een heel gevecht geweest. Op de dag dat dit online komt is het precies een jaar geleden dat ze voor de ,voorlopig, laatste keer geopereerd is. Toevallig he?

img_2179

Hebben jullie een bucketlist? Zo ja, wat staat er op jullie lijstje?
Volgende week komt deel 2 online!

img_0044

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge