Mijn Samsung Note 4

Mijn Samsung Note 4

Goedemorgen allemaal!

Vandaag laat ik jullie zien welke apps ik op mijn telefoon heb staan én ik vertel jullie welke favoriet zijn!

image

Dit is mijn beginscherm. De tijd en temperatuur lekker in het groot zodat ik altijd weet hoe laat het is (ik draag geen horloge) en hoe warm het is. Alleen maak ik van dat laatste eigenlijk geen gebruik…. Haha.

Op het beginscherm staan de apps die ik het meest gebruik. Social media apps zoals Facebook en Instagram zijn favoriet. Ik stuur ook geen SMSjes meer  dus WhatsApp is ook wel echt een belangrijke app. Wie SMSt er eigenlijk nog?!

Met sleepbot kijk ik hoe ik slaap en het is mijn wekker. Je kan instellen dat je gewekt wordt op een moment dat je niet zo vast slaapt. Ideaal maar ik geloof er niet in.

Flightradar24 gebruik ik om onder andere mijn vriend te volgen. En natuurlijk als ik nieuwsgierig ben welk vliegtuig er op dat moment boven mijn hoofd hangt.
Met paginabeheer plaats ik stukjes op mijn Facebookpagina. Ik ben te vinden onder de naam; kimelise.com

image

Ik houd er niet van om veel heen en weer te swipen dus ik heb maar twee pagina’s. Dit is mijn tweede. Om alles een beetje overzichtelijk te houden heb ik veel apps in mappen geplaatst. Wel zo handig!

image

Deze apps gebruik ik vaak voor mijn site. In Wunderlist houd ik lijstjes bij met ideeën voor artikelen. Met WordPress maak ik de artikelen vaak. Ik vind het prettiger dan de laptop. Met Shazam kijk ik altijd welk liedje op de radio is. Vervolgens download ik hem dan op Spotify hahaha.

image

Bankieren is mijn favo app. Ik weet altijd wel wat er op mijn rekening staat maar toch blijf ik een paar keer per dag kijken. Superguide gebruik ik om te kijken wat er die avond op TV komt. Lekker snel! Zelfde geldt voor Livescore hier kijk ik hoe veel Ajax staat haha.

image

En dit zijn mijn favo foto apps. Met Photo Grid maak ik collages en met Facetune verwijder ik vlekjes. Photofy gebruik ik vaak voor mijn site. De beginfoto maak ik hier bijvoorbeeld mee. Met Tumblr doe ik eigenlijk niks… Dus die ga ik binnenkort maar even verwijderen.

Welke apps gebruik jij het meest?

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge