Mijn weekboek #37

Mijn weekboek #37

Hele goede maandagmiddag allemaal!

Weekboek 37 alweer… Dat houdt in dat ik al 37 weken aan het bloggen ben. Met een paar rustige periodes. Gaat best hard! Mijn afgelopen week was lekker rustig. Ik ben sindskort Prison Break aan het kijken en mijn zusje is nu ook verslaafd haha. Dus de week bestond vooral uit Prison Break maar ook uit lunchen en Ikea én een nieuwe zonnebril. Veel leesplezier!


Dinsdag

img 2761 - Mijn weekboek #37Dinsdag ging ik lunchen met een vriendin en we stuurden elkaar foto’s zodat we wisten waar we zaten. Niet bij elkaar dus! Oeps. Dus ik ben op het volgende station de trein uitgesprongen om naar haar toe te gaan.

img 2766 - Mijn weekboek #37We gingen wat eten bij Manzo’s in Zaandam. Vond het erg lekker! Ik neem eigenlijk altijd een tosti.. Saai hè? Je kan mij trouwens volgen op Snapchat! Mijn naam is; kimelise.com

img 2774 - Mijn weekboek #37Ik zocht wat op Google Maps… En kijk! Ze hebben gewoon een vliegtuig gegooglemapsed! Hét woord van 2016. 

Woensdag

img 2777 - Mijn weekboek #37Lunchen met tonijnsalade. Vind ik echt zó lekker! Je moet er alleen niet aan gaan snuffelen.. Brr.

img 2844 - Mijn weekboek #37Mijn nieuwe hoesje kwam ook binnen. Ik heb hem besteld bij Beautiful-Bijoux. En ze hadden best veel keuze! Ik heb een iPhone 6S Plus en dan is een leuk hoesje best lastig te vinden..

img 2847 - Mijn weekboek #37Ik vond de lucht wel mooi toen ik ging slapen. Helemaal niks bijzonders eigenlijk maar die wolken waren mega haha. 50 tinten grijs is er niks bij!
Donderdag

img 2856 - Mijn weekboek #37Donderdag begon ik met een video van Anna Nooshin. Ik was rustig aan het kijken tot ik ineens mijn Instagramfoto zag! Zó leuk! Ik ben echt mega fan van Anna haha. Heel lief dat ze die heeft gebruikt❤️.

img 2865 - Mijn weekboek #37Na Anna was het tijd voor Katy van Lustrelux en daar had ik een beetje lol om. Flauw hè?

img 2874 - Mijn weekboek #37Even wat foto’s maken met mijn zusje voor een nieuwe post. Die staat inmiddels al online klik! Bedankt lief zusje voor het maken van de foto’s! Ik sleur haar altijd mee naar buiten… Arme snoes.

img 2869 - Mijn weekboek #37‘S avonds was het tijd voor een hamburger met geitenkaas en aioli en noem maar op! Mega ongezond maar wel heel erg lekker. Ach moet ook een keer kunnen. Volgens mij komt dit recept uit een boekje van de Albert Heijn.

Zaterdag

img 2900 - Mijn weekboek #37Vrijdag heb ik geen foto’s gemaakt dus dan maar gelijk door naar zaterdag! Mijn nieuwe bril kwam namelijk binnen. Hij is zó mooi en hij zit zó lekker! Hij is wel aan de grote kant maar dat vind ik juist wel fijn. Als je een Ray-Ban gewend bent is dit mega. ‘S avonds gingen we naar de film in Amsterdam. We gingen naar Central Intelligence met Kevin Hart en Dwayne Johnson. Heel grappig!

Zondag

img 2934 - Mijn weekboek #37Zondag ging ik met mijn vriend naar Ikea. Ik wil en heb een nieuwe kast nodig. Vooral heb. Hij is te klein geworden (hihi) en hij valt langzaam uit elkaar. Ik heb genoeg moois gezien dus nog even verder sparen.

img 2935 - Mijn weekboek #37Naast Ikea staat altijd een kraampje met wafels en churros. Dat namen we dus mee naar huis. Yummy! 

Dit was mijn week! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Heel erg bedankt in ieder geval! Aankomende week wordt het erg warm dus dan ga ik lekker naar het strand. Ook heb ik weer rijles en ga ik naar de sportschool! Geniet van jullie week!

img 0044 - Mijn weekboek #37

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge