NEW: MAC so select

NEW: MAC so select

Hi guys!

Vandaag heb ik weer eens een lipstick voor jullie. Na al die outfit foto’s en weekboeken leek me dat wel weer leuk! En hij is nieuw dusja haha.

img 0851 - NEW: MAC so selectZo krijg je de lipstick. In het bekende zwartje doosje maar nu met een extra verpakking. Ik heb de lipstick kunnen bestellen via een vriendin. Hij komt namelijk uit Amerika en is hier dan ook niet te koop. Ik weet niet precies hoe het allemaal zit want je moet je ergens voor aanmelden geloof ik. Die informatie kun je vinden op de Amerikaanse website van MAC. En hij kost 17 dollar, dat is zo’n 14 euro.

img 0853 - NEW: MAC so selectEn dit is de kleur! Hij lijkt bruin maar is op de lippen een beetje roze. Hij past wel bij Mehr, Velvet Teddy en Brave. In die categorie zit hij een beetje. Hier kun je de verpakking goed zien trouwens! En ooooh die geur, zo lekker!

img 0854 - NEW: MAC so selectHier zie je de roze ondertoon een beetje. Het is een matte lipstick en blijft zoals we gewend zijn goed zitten. Sinds ik helemaal into de liquid lipsticks ben grijp ik eigenlijk nooit meer naar de lipsticks van MAC. Shame on me want het zijn hele mooie kleuren! Misschien moet ik maar eens een challenge gaan doen.. Een week lang, elke dag een andere lipstick.. Doen? 

img 1012 - NEW: MAC so selectEn hier zie je hem helemaal goed!

 

img_0044-4

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge