NEW: Tiffany & Co

NEW: Tiffany & Co

Well hello…..😏 Daar is mijn allereerste sieraad van Tiffany & Co! Een sieraad van Tiffany & Co vond ik altijd een ‘ver-van-mijn-bed show’ aangezien het best prijzig is maaaaaaaar ik had nog cadeaubonnen van De Bijenkorf….

 

FullSizeRender 210x300 - NEW: Tiffany & Co

Tiffany & Co. Ik denk dat de meeste mensen wel weten dat het best een heel bekend merk is. Je ziet het vaak terug in films en veel meiden dromen van hun breakfast at Tiffany’s. Het was voor mij een beetje een ‘#goals’- moment.
Goed. Ik had dus cadeaubonnen van De Bijenkorf en daardoor hoefde ik helemaal niks bij te leggen. Nou dát is dan best leuk hè😊! Ik had op de website al een beetje gekeken en ik twijfelde erg tussen twee armbandjes. Afgelopen vrijdag heb ik ze beide gepast en toen was de keuze eigenlijk al heel snel gemaakt. Ik ben overigens heel vriendelijk geholpen. Nam alle tijd en vond het natuurlijk erg leuk om te horen dat het mijn eerste armbandje zou worden.

IMG 1166 862x1024 - NEW: Tiffany & CoTadaaaaaa! Daar is mijn eerste armbandje! Het is een armbandje uit de Return to Tiffany™ collectie. Als ik het goed begrepen heb is het eigenlijk een heel oud armbandje waar nieuw leven in is geblazen. Vroeger had men écht ‘return to Tiffany’ op hun armbandje staan zodat mensen het konden terugsturen als ze het op straat zouden vinden. Best handig eigenlijk!

IMG 1170 1024x959 - NEW: Tiffany & Co

En zo ziet het eruit als ik het armbandje om heb🌸💕! Er zijn drie maten en ik heb de kleinste maat aangezien mijn pols een omtrek heeft van 15 centimeter hahaha.

Ik vind hem echt prachtig. Heel subtiel en vrouwelijk, duh. Omdat ik van die mini polsjes heb vind ik het nooit zo mooi om een brede grove armband te dragen. Tiffany’s weet daar natuurlijk wel raad mee! Zoveel mooie subtiele armbandjes… Zucht. Ik ben stiekem alweer aan het sparen!

 

Hebben jullie een sieraad van Tiffany & Co? Of staat het nog hoog op je lijstje?

img 9776 300x300 - NEW: Tiffany & Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge