NIEUW: minimalistische oorbellen van Lucardi

NIEUW: minimalistische oorbellen van Lucardi

Ai, je kijkt op de kalender en schrikt. Het is 23 december. Dat houdt in dat het nu écht bijna kerst is en dat je alleen nog maar morgen (zondag 24 december) hebt om nog iets te kopen. Dat is best krap!

Gelukkig is daar Lucardi! En laten zij nu net hele mooie en fijne sieraden hebben. De ‘earparty’ is de laatste tijd een begrip geworden in fashionland en zij spelen daar ontzettend goed op in. Zelf heb ik een tijd geleden oorbelletjes mogen uitkiezen en ik laat ze dan ook graag aan jullie zien.

Ik heb op dit moment plek voor drie oorbelletjes aan beide kanten. Dit blijft voorlopig ook zo omdat ik niet zo dol ben op naalden. Ik vind dit een mooi aantal en je kan ook goed spelen met verschillende kleine oorbelletjes!

IMG 3783 1440x1211 - NIEUW: minimalistische oorbellen van Lucardi

Ik heb onder andere voor deze sterretjes gekozen. Zoals je hier ziet heb ik ze beide in maar één is natuurlijk ook heel erg leuk. De laatste tijd ben ik dol op sterretjes dus de keuze was erg snel gemaakt toen ik deze zag op de website van Lucardi. Ben ik de enige? Sterren zijn gewoon awesome geloof ik.

IMG 3782 1440x1238 - NIEUW: minimalistische oorbellen van Lucardi

Naast de awesome sterren zijn er nog twee soorten in mijn mandje gesprongen. Een goldplated bar en een V met steentjes. Als ik dit zo zie ga ik toch weer twijfelen over meer oorbelletjes………. Maar die naald hè. Ik hoor het gewoon al kraken. Voor nu blijven het er dus echt 6 in totaal. Ik ben vanmiddag stiekem even wezen kijken want Lucardi zit bijna in iedere stad. Zo ook in Zaandam. Dus mocht je morgen nog even de stad in gaan…. Je weet wat je te doen staat!

 

Liefs,

Kim-Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge