Nieuwe sieraden, Masterclass en hardlopen – Weekboek #47

Nieuwe sieraden, Masterclass en hardlopen – Weekboek #47

Het is maandag dus tijd voor een nieuw weekboek! De afgelopen week was lekker rustig. Ik doe in mijn vakantie niet heel erg veel omdat ik het nieuwe schooljaar niet wil beginnen met een kapotte rug. En eigenlijk vermaak ik me prima zo. Benieuwd naar mijn mega spannende avonturen?

IMG 7837 1440x810 - Nieuwe sieraden, Masterclass en hardlopen - Weekboek #47

Maandag wilde ik outfitfoto’s maken maar de zon dacht daar anders over. Kwam ik uiteraard later pas achter en toen had ik mijn ‘chill suit’ al aan. Andere keer maar.

weekboek 47

Ook heb ik me eindelijk ingeschreven voor de masterclass van Annic. Zo’n zin in! Ik vond het best wel duur maar ik twijfelde al zoooo lang…. Dus toch maar gedaan haha.

 

weekboek 47

Oeps, dinsdag heb ik geen foto’s gemaakt! Woensdag dus wel. Ik ging lunchen met een vriendin! De vorige keer hadden ze ‘mijn’ broodje niet en nu gelukkig wel. Helemaal geen mega probleem natuurlijk maar ik had me er zo op verheugd en dan is het wel stom hahaha.

Toen ik ’s middags thuis kwam lag er een pakketje op mij te wachten van Oh so hip. Mijn eerste soort van samenwerking! Super leuk en ik ben heel blij met al mijn sieraden! Houd mijn Instagram in de gaten voor allesssss; kimelisecom

weekboek 47

Woensdag kwam er ook weer een nieuwe video online. Heb je hem al gezien?

Als de bovenstaande video het niet doet, klik dan hier.

week 47

Donderdag was het tijd voor een ijsje. Bij de ijsboer waar ik het vorige week nog over had. Ik ging dus voor kokos met meloen. Zooo lekker! Houden jullie van ijs? Ik vind het altijd wel lekker maar ik hoef het echt niet iedere dag.

 

weekboek 47

Vrijdag was ik weer even bij mijn opa en moest er een foto gemaakt worden. Ook bestelde ik deze handschoenen.. This shit is about to get real. Ik heb inmiddels ook bandages besteld.. Help.

weekboek 47

Zaterdag ging ik met mijn nicht mee naar de kapper. Hallo nicht🖐🏼. Ze heeft nu een balayage. Heel mooi! Ik wil ook weer naar de kapper maar ja……. Ik wil mijn haar weer lang hebben. Ik weet dat je dan evengoed naar de kapper moet maar iets houdt me toch tegen. Stom.

weekboek 47

Zondag was het weer eens tijd om hard te lopen. Ik heb een maand niks kunnen doen dus ik zag er wel een beetje tegenop. Ik wilde voor de 5 km gaan maar toen ik onderweg was besloot ik toch maar om het hele rondje te doen. Als 5 km lukt moet 6,5 km  ook wel lukken dacht ik. Bij de 5,8 km ging ik toch maar even een stukje lopen.. Ik heb in totaal 6,3 km hardgelopen. Nog best trots op mijzelf haha.

 

Fijne week allemaal!

Liefs,

Kim-Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge