Studeren? Wat?

Studeren? Wat?

Goedemorgen allemaal :)!

Vandaag even een artikel wat niks met mode of make-up te maken heeft. Ik wil jullie namelijk wat meer vertellen over mijn huidige opleiding en over de opleiding die ik in september ga volgen.

image

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening. Eigenlijk ben ik zelfs al klaar. Alles is ingeleverd en deze week óf volgende week krijg ik te horen of ik geslaagd ben…. SPANNEND.

Deze opleiding volg ik in Alkmaar aan het Horizon College. Het is een 3-jarige niveau 4 opleiding. Tijdens de opleiding ga je in leerjaar 1 vijf dagen naar school en in leerjaar twee en drie ga je 2 dagen naar school en loop je 3 dagen stage. Je stage mag je zelf uitkiezen maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je uiteindelijk stage moet lopen op een plek wat je niet zo ligt. Met deze opleiding kun je heel veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld gaan werken met vluchtelingen maar ook met ouderen of jongeren. Je leert hoe je ze het beste kan ondersteunen. Je helpt cliënten dus met vragen en problemen. 

image

HBO? Of werken?

Na het MBO wil ik erg graag naar het HBO. Ik heb me dan ook ingeschreven voor een opleiding! In september ga ik starten met de opleiding “Media, informatie en communicatie”. Een vierjarige opleiding die je klaarmaakt voor het media wereldje. Je kan bijvoorbeeld bij een uitgeverij gaan werken of bij een redactie van je favoriete blad. Maar ook het hebben van een eigen blog behoort tot de mogelijkheden, jeeej!

Welke opleiding volgen jullie? 


img 0044 12 - Studeren? Wat?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge