#Top5 Mijn favo Instagram accounts

Screenshot_2015-10-28-17-53-31Toen ik laatst op Instagram aan het kijken was viel het mij op dat het steeds dezelfde pagina’s zijn die mij aanspreken. Ik houd van beauty dus natuurlijk zitten daar beautybloggers bij. Benieuwd wat mijn favo accounts zijn?

#1 Kim Kardashian West

Op nummer 1 staat voor mij dé selfie queen van dit moment: Kim Kardashian West. Ik ben een mega fan van de familie dus dit kan natuurlijk ook niet anders. Heerlijk om op maandagmiddag de nieuwe aflevering te kijken van “Keeping up with the Kardashians”. Op dit moment wachten we op seizoen 11 wat midden november te zien is op E!. Daarna is het altijd nog even wachten tot het in Nederland te zien is bij E!. Tot die tijd doen we het maar met de prachtige selfies en schattige foto’s van North. Kim is te volgen onder de naam: kimkardashian

Hoe zal haar broertje gaan heten? Ik las laatst ergens dat ze “Easton” een mooie naam vonden….

Screenshot_2015-10-28-17-45-09

 

#2 Kylie Jenner

Om maar even in de Kardashian sfeer te blijven. Weliswaar geen echte Kardashian maar dat zegt niets. Kylie Jenner is namelijk nogal “hot” op dit moment. Dat ze lipfillers heeft gebruikt heeft ze inmiddels al toegegeven maar nu twijfelt men aan haar kont. De Kardashians staan natuurlijk bekend om hun ietwat zichtbare achterkant maar de Jenners over het algemeen niet. Kijk naar Kendall, prachtig lang en slank. Volgens Kylie komt het door een speciale zalf en door oefeningen…. Ach de tijd zal het ons leren. Tot die tijd, en waarschijnlijk ook daarna, ben ik mega fan van Kylie. Haar haren.. De make-up.. De snapchats… De auto’s.. Kylie is te volgen onder de naam: kyliejenner en op Snapchat heet zij: kylizzlemynizzl

Screenshot_2015-10-28-17-45-19

#3 Mascha Feoktistova van Beautygloss.nl

Sinds een jaar of 3/4 volg ik Mascha op Youtube, Instagram en natuurlijk haar website zelf. In de afgelopen tijd is zij zo enorm gegroeid. Ze vliegt de hele wereld over en ziet de mooiste dingen en ontmoet de leukste mensen. Sinds een paar jaar vlogt zij dagelijks en dit is enorm inspirerend om te zien. Ze filmt bijvoorbeeld hoe zij aan het werk gaat op kantoor, sommige meetings, hoe ze kookt en natuurlijk wat ze aandoet en hoe ze haar make-up die dag gaat doen. Echt heel erg leuk om naar te kijken en een aanrader om te volgen. Je kunt haar vinden onder de naam: beautygloss.

Screenshot_2015-10-28-17-45-26

 

#4 Cynthia van Misslipgloss.nl

Ook Cynthia volg ik al heel wat jaar op Youtube en Instagram. Wat ik leuk vind aan Cynthia is dat ze gewoon de foto’s plaatst die zij wil plaatsen. Niet met een speciale filter waardoor haar Instagram-feed er hetzelfde uitziet. Nee, gewoon wat zij wil. Dat kunnen dus foto’s zijn van gezonde smoothies, pas geverfd haar, het hondje van haar ouders maar ook van de mooie natuur. Je kunt haar vinden onder de naam: misslipgloss.

Screenshot_2015-10-28-17-45-46

 

#5 Nikkie van Nikkietutorials

Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik als puber Youtube had ontdekt. Ik zocht naar beautyfilmpjes en kwam uit bij Nikkie. In het begin wist ik nooit dat Nikkie gewoon uit Nederland kwam vanwege haar accent. Nikkie maakt echt de prachtigste creaties met make-up en vliegt de laatste tijd ook steeds vaker de wereld over om te filmen met bekende Youtubers. Heel gaaf! Nikkie kun je volgen onder de naam: nikkietutorials.

Screenshot_2015-10-28-17-45-59

 

Wat is jouw favoriete Instagram account? 

 

Liefs,

Kim-Elise

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge