Weekly favorites #1

Weekly favorites #1

En toen was daar een nieuwe categorie geboren. Jippie! In “Weekly favorites” ga ik, je raadt het nooit, mijn wekelijkse favorieten met jullie delen. Denk hierbij aan leuke liedjes, blogs, films, handige apps of gewoon een fijne jeans. Je kunt het zo gek nog niet bedenken dus. Kijk je mee naar de eerste favorites?

Strava en Nike+RunClub

IMG 0297 e1488727408373 300x158 - Weekly favorites #1

Ik heb jullie vorige week verteld dat ik voor het eerst sinds maanden jaren  weer heb hardgelopen. Omdat ik toen toch wel trots was op mijzelf en ik graag ooit nog een keer de run van New York wil lopen heb ik besloten om mij in te schrijven voor de Yakult start to run cursus. Als je interesse hebt kun je je misschien nog opgeven! Het begint namelijk in maart… Klik hier om te kijken of het nog lukt.
Nou goed. Dat heb ik dus gedaan en ik heb meteen een paar apps gedownload. Strava en Nike+RunClub. Super handig als je wilt zien hoeveel kilometer je hebt gerend en hoe snel je vooruit ging! Ik eh ga dus nog helemaal niet snel en ik moet heel vaak stoppen, máár ik heb dan ook bijna geen conditie. Over een paar maanden spreek ik jullie weer als ik voorbij kom rennen als een antilope.

 

Smoothie kokos, ananas, banaan en sinaasappel

 

IMG 0295 225x300 - Weekly favorites #1

Ja, super lekker en fruit is gezond. Alleen jammer dat het niet vers geperst is dus vaarwel vitamientjes. Alhoewel er op het flesje staat dat het écht 100% fruit is. Achja, het is lekker en iets minder erg dan een fles cola. En gewoon lekker makkelijk voor in je tas of als tussendoortje. Te koop bij o.a. de DekaMarkt!

 

Annemerel.com
Annemerel was denk ik de eerste blogger die ik ging volgen. Ze schreef erg leuk en was erg fanatiek aan het hardlopen. Ook schreef ze regelmatig voor Girlscene, kennen jullie dat nog? Op een gegeven moment was ik niet meer zo into de blogs en verloor ik annemerel.com uit het oog. Lekker dramatisch hè. Sinds een paar dagen ben ik weer helemaal fan! Komt toch door het hardlopen hoor. Ik vind haar vlogs enorm motiverend en ik vind haar manier van schrijven erg leuk! Dusssss…. Neem maar even een kijkje op Annemerel.com!

 

Wandelen met Zen
IMG 0259 e1488727812474 300x169 - Weekly favorites #1
Ja, Zennie. Een mega Rhodesian Ridgeback van 55 kilo. Hij heet Zen hoor. Maar hij denkt dat hij een Zennie is. Kruipt regelmatig op schoot en is ook beledigd als je zegt dat het niet past. Nou goed. Ik pas nu een week op hem dus dat houdt in dat ik op vrije dagen pokke vroeg op moet. Hier zag ik echt even tegenop maar ik vind het nu wel erg fijn! De dag is zooooo lang dan! En hij is heel lief dus dat is het ook niet erg.

 

Zo, dit was dan de eerste “weekly favorites”. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en tot volgende week!

IMG 9776 300x300 - Weekly favorites #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge