YAY! Vakantie!- Weekboek #41

YAY! Vakantie!- Weekboek #41

De laatste weekboek kwam op 10 oktober 2016 online……… Dat is weer even een tijdje geleden zeg maar. Er is natuurlijk ook een tijd geweest dat ik niet zo actief was met mijn website. Aangezien ik dit nu weer wil oppikken vond ik het tijd voor een nieuw ‘weekboek’. Dus bij deze! Toedels.

IMG 5085 800x450 - YAY! Vakantie!- Weekboek #41

Maandag gingen we uiteten omdat mijn zusje jarig was geweest. Ik koos uiteraard weer voor de Aziatische gamba’s als voorgerecht. Als hoofdgerecht ging ik voor een biefstukje en als nagerecht koos ik natuurlijk voor het lava cakeje. Zoooo lekker.

dinsdag

Dinsdag had ik nog een hertentamen en daarna was het…. VAKANTIEEE. Echt heerlijk. Mijn moeder had me naar de trein gebracht en kwam me ook weer ophalen. Ik moest even wachten dus dan kun je net zo goed een foto maken toch?

IMG 5087 800x450 - YAY! Vakantie!- Weekboek #41

Woensdag was het tijd om de spullen terug te sturen die ik niet pastte. Ik had wat besteld bij Loavies en bij de ZARA. Ook deed ik mijn nieuwe favoriet aan van Le Cafe Noir studio. Heb je dat artikel al gelezen? Je vindt hem hier!

IMG 5088 800x450 - YAY! Vakantie!- Weekboek #41

Donderdag ging ik de auto wassen met mijn zusje. De velgen waren zwart en horen dus grijs/zilver te zijn. Ze zijn een stuk schoner geworden maar eigenlijk moet ik er nog een keer overheen met een zachte doek. Na  het schrobben van de binnen-en buitenkant hadden we trek. Laat de wasbox nou naast een Subway zitten……..

IMG 5089 800x450 - YAY! Vakantie!- Weekboek #41

In het weekend doen we niet zoveel. Ik maak een foto van de bloem in de tuin en ik vind een oude foto van Zen. Zooooo schattig!

IMG 5090 800x450 - YAY! Vakantie!- Weekboek #41

Verder heb ik de afgelopen week extreem veel vlogs gekeken van iedereen. Ik had geen zin om iets te doen en het was ehm schijtweer dus vandaar. Oh en we hadden broodjes gemaakt. Ze waren best lekker maar wel een beetje aangebrand. Nog meer oeps.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

 

Liefs,

Kim-Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge