Zullen we op vakantie?

Zullen we op vakantie?

Als je nu naar buiten kijkt is dat waarschijnlijk 1 van de dingen waar je aan denkt. Wat een schijt weer hè! Vandaag wil ik het hebben over bestemmingen die ik graag nog een keer zou willen bezoeken. Let’s go.

new york 1024x682 - Zullen we op vakantie?

Bron foto: pixabay

Start spreading the news, I’m leaving today….. I want to be a part of it, New York, New York

Yes. New York staat toch wel echt bovenaan op mijn lijstje. Het lijkt me zo gaaf om een keer in de stad te zijn die je altijd op TV ziet. Die hoge gebouwen, het park, de winkels aaaahhhh. Ik ben ook een mega fan van Sex and the City dus natúúrlijk wil ik Carrie haar huis zien. Ook al is het alleen maar haar voordeur, het idee!!!! En volgens mij bestaat er zelfs een SATC-tour. Je raadt het al hè. Hardlopen in het Central Park lijkt me ook fantastisch. Of “gewoon” de marathon van New York. Ok, over een paar jaar dan. 

Als je daar bent moet je ook even naar de 9/11 memorial & museum. Althans, dat zou ik heel graag willen. Ik kan mij dat nog zó goed herinneren toen dat net was gebeurd. Krijg er nog steeds kippenvel van als ik de beelden zie. Ook lijkt het me heel gaaf om een helicoptervlucht te maken over New York of om boven op het Empire State Building te staan. Dan heb je natuurlijk ook een ontzettend mooi uitzicht. Ik hoorde laatst ook iets over de Top of the Rock. Dat schijnt iets rustiger te zijn. Kennen jullie dat?

 

dubai 1024x576 - Zullen we op vakantie?

Bron foto: pixabay

Dubai

Dubai wil ik gewoon een keer gezien hebben. Veel mensen vinden het niks want; alles is nep, maar juist dat trekt mij. Ik vind het bizar. Je knippert even met je ogen en er staat een nieuwe wolkenkrabber, dat is toch niet normaal! Het lijkt me ook super gaaf om door de woestijnen te rijden op een kameel, of in zo’n jeep. Beetje crossen over de duinen, doodeng maar wel heel cool. Denk ik. 

bali 1024x314 - Zullen we op vakantie?

Bron foto: pixabay

Bali

Ik ben half Moluks dus ik vind én sta erop dat ik Indonesië een keer ga bezoeken. Ik zou dan ook zeker de Molukken willen bezoeken. Het liefst met mijn vader en zusje. Een soort van; terug naar onze roots. Daarna lijkt het me een fantastisch plan om in een 5 sterren hotel te relaxen. Zijn jullie wel eens in Indonesië geweest? 

Waar gaat jullie droomreis naartoe?

img 9776 300x300 - Zullen we op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge